Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nu e pacaleala: Ce scumpiri si ieftiniri au intrat in vigoare la 1 aprilie

Nu e pacaleala: Ce scumpiri si ieftiniri au intrat in vigoare la 1 aprilie
De la 1 aprilie au intrat in vigoare cateva scumpiri si ieftiniri, dar si alte modificari.

Ziare.com a facut o lista a celor mai importante reglementari care intra in vigoare incepand de miercuri.

Gazele se ieftinesc. Dar doar pentru o parte din locuitorii tarii

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a transmis ca, incepand cu data de 1 aprilie, vor avea loc urmatorele modificari in cea ce priveste pretul gazelor naturale furnizate populatiei:

pentru clientii casnici din piata reglementata al caror furnizor este S.C. E.ON Energie Romania S.A., preturile de furnizare a gazelor naturale vor creste cu circa 1,5 %;pentru clientii casnici din piata reglementata al caror furnizor este S.C. GDF SUEZ Energy Romania S.A., preturile de furnizare a gazelor naturale vor scadea cu circa 9%.
De exemplu, pentru o factura care costa pana acum 300 de lei, locuitorii din nordul tarii vor plati, de astazi, mai mult cu aproximativ cinci lei. In schimb, cei din sud ...citeste mai departe despre "Nu e pacaleala: Ce scumpiri si ieftiniri au intrat in vigoare la 1 aprilie" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 888 ori