Incepe Targul de Turism de la Romexpo: Reducerile ajung pana la 50%

Joi, 16 Februarie 2017, ora 09:13
1137 citiri
Incepe Targul de Turism de la Romexpo: Reducerile ajung pana la 50%
Foto: site oficial Targul de turism

Targul de Turism al Romaniei (TTR) de la Romexpo va conduce vizitatorii de joi pana duminica in lumea fascinanta a calatoriilor pentru care tour-operatorii vin cu mii de oferte la preturi speciale.

La aceasta editie, vor fi prezente peste 250 de agentii de turism si tour-operatori din 14 tari (Austria, Bulgaria, Egipt, Croatia, Federatia Rusa, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicana, Romania, Turcia si Ungaria).

Vizitatorii vor descoperi oferte early booking, last minute, pachetele turistice pentru litoralul romanesc, grecesc sau bulgaresc pentru vara acestui an, city-breakurile in marile capitale europene, ofertele pentru petrecerea Sarbatorilor Pascale departe de agitatia oraselor, dar si reduceri pentru destinatii exotice in voga precum Insulele Canare, Republica Dominicana, Maldive, Thailanda, Bali sau Seychelles.

Tour-operatorii au in oferta vacante cu reduceri de 40-50% valabile numai in perioada targului, transport cu un euro, destinatii noi pentru seniori.

Pentru Asociatia Litoral - Delta Dunarii (ALDD), actuala editie a TTR este o adevarata provocare pentru ca va promova diferit si distinct doua branduri turistice de forta - Mamaia Style si Vama Veche.

"Continuam sa promovam Delta Dunarii, destinatia diamant a Romaniei si aducem cu noi din nou orasul Cernavoda, poarta de intrare in judetul Constanta. Judetele Constanta si Tulcea formeaza regiunea Dobrogea si se prezinta publicului national (90% din turistii nostri) cu intregul potential turistic.

Cel mai mare succes pe care il prezentam este introducerea zborurilor interne intre Constanta si patru orase din tara, precum si conectarea cu orase europene pe care le consideram cu potential de emitere de turisti catre litoral si Delta Dunarii", a precizat presedintele ALDD, Corina Martin.

Ambasadorul Israelului in Romania, Tamar Samash, invita publicul sa descopere creativitatea si diversitatea culturala, geografica ale tarii sale. "Cunoscuta tuturor drept Tara Sfanta, Israel fascineaza nu doar prin istoria sa veche de 3.000 de ani, dar si prin orasele sale moderne, cu zgarie nori, cafenele si restaurante. Acest constrast fermecator intre vechi si nou (traditional si modern) este completat de peisaje unice, de numeroase plaje, dar si de locuri unde se poate schia. In plus, toate acestea le puteti face bucurandu-va de soare 300 de zile pe an", spune Tamar Samash.

Secretarul general al Organizatiei Nationala de Turism a Greciei, Dimitris Trifonopoulos, va ...citeste mai departe despre "Incepe Targul de Turism de la Romexpo: Reducerile ajung pana la 50%" pe Ziare.com

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#targ turism oferte , #Stiri Preturi