Se apropie sezonul reducerilor! Vezi ce magazine au dat startul

Vineri, 06 Ianuarie 2012, ora 19:14
3522 citiri
Se apropie sezonul reducerilor! Vezi ce magazine au dat startul

Cu toate ca sezonul reducerilor incepe oficial pe 15 ianuarie, magazinele din marile mall-uri, dar si supermarketurile nu au mai putut astepta. Comerciantii au scazut preturile cu pana la 50-60% din costul initial, iar taierile de preturi nu se opresc aici.

Daca ai ramas cu cativa bani pusi deoparte dupa sarbatori, poti profita acum de ofertele generoase ale magazinelor de imbracaminte si incaltaminte. Business 24 a dat o raita prin mall-urile din Bucuresti. Iata ce a gasit!

In Baneasa Shopping City si in Afi Palace Cotroceni, brandurile Reserved si Lee Cooper acopera au pregatit clientilor reduceri de pana la 50% la toata colectia toamna-iarna 2011.

Promotiile au inceput odata cu deschiderea portilor dupa intrarea in noul an, respectiv pe 3 ianuarie, iar reducerea de jumatate de pret va fi disponibila pana pe 29 februarie.

Daca cizmele pe care ti le-ai dorit in luna decembrie erau prea scumpe pentru tine, acum e momentul sa ti le achizitionezi. La Leonardo, Benvenuti si Il Passo gasesti reduceri de 50% la toate produsele din cea mai recenta colectie toamna-iarna.

Tot in Baneasa Shopping City, dar si in Militari Shopping poti gasi haine la jumatate de pret pentru copii. Astfel, magazinele Okaidi au pregatit copiilor haine la moda la reducere de 50%.

Nici magazinele de accesorii nu s-au lasat mai prejos si au venit in intampinarea clientilor sau cu reduceri substantiale de pana la 70%. Astfel, la Meli Melo, preturile au fost taiate cu 70%.

Chiar si magazinele de electronice si electrocasnice ti-au pregatit surprize. De exemplu, cei care isi sarbatoresc ziua de nume de Sfantul Ion, pot beneficia de reducere de 20% la orice produs din magazinul Domo din Baneasa Shopping City.

Daca aceste reduceri iti fac deja cu ochiul asteapta sa vezi ofertele magazinelor dupa 15 ianuarie. Majoritatea au anuntat reduceri de pana la 80%.

La vanatoare de reduceri prin hipermarketuri

Ai ramas cu frigiderul gol dupa sarbatori? Acum e momentul sa te aprovizionezi. Marele lant de magazine Carrefour spune "La multi ani de Sf Ion" si ofera cu aceasta ocazie, reduceri de 50% la toate articolele de imbracaminte si incaltaminte, 30% la gama de plante verzi si 20% la cutiile de bomboane, torturi si sampanie.

Nici Cora nu se lasa mai prejos la inceput de an si a pregatit reduceri de 40% la toate articolele de imbracaminte din magazin.

Hipermarketurile din Bucuresti sunt dispuse sa faca orice pntru a nu ramane cu marfa pe raft. De aceea, promotiile au inceput sa apara.

Preturile la carne, lactate, mezeluri si bauturi au scazut substantial. De exemplu, cumperi sase doze de bere si platesti doar 5 sau poti cumpara 3 sticle de apa plata si primesti doua gratuit.

Nici lactatele nu au fost trecute cu vedere. In supermarketuri poti cumpara doua pachete de branza topita la pret de unul, iar daca vrei sa te aprovizionezi cu iaurt, platesti unul, iar pe cel de-al doilea il primesti la jumatate de pret.

Magazinele online vin cu reduceri de 85%

Daca nu esti dispus sa vizitezi toate mall-urile in cautarea celor mai mari reduceri, magazinele online iti vin in ajutor.

In mediul virtual, reducerile de 80% au inceput inca de la 1 ianuarie. Astfel, pe site-ul fashionup.ro, iti poti achizitiona incaltaminte cu 85% reducere.

De exemplu, o pereche de cizme din piele intoarsa care costau initial putin peste 800 de lei, acum poate fi a ta pentru doar 180 de lei.

Tot pe acest site, gasesti reducere de 50% la toate produsele Mango, de la paltoane si geci pana la accesorii.

In magazinul de bijuterii online OnlineBijoux.ro poti gasi o multitudine de bijuterii elegante la preturi accesibile. Oferta actuala este de 10% reducere la orice bijuterie comandata, la care primesti gratuit ambalarea cadoului.

In acest magazin poti gasi peste 900 de bijuterii de argint, de la inele si coliere pana la ceasuri si bratari din argint pentru barbati.

Perioada reducerilor va incepe oficial pe 15 ianuarie si se va incheia pe 15 aprilie, iar comerciantii sunt dispusi sa reduca preturile cu pana la 80%.

Pentru asta, ei trebuie sa notifice primariile, sa anunte la ce produse vor sa faca reduceri si cu cat, precum si perioada exacta de 45 de zile in care vor comercializa produsele la pret redus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#reduceri mall 2012, #reduceri hipermarketuri 2012, #reduceri carrefouri, #reduceri cumparaturi online, #reduceri 15 ianuarie, #sezon reduceri baneasa shopping city , #Promotii