Reducerile de sarbatori dubleaza vanzarile magazinelor din mall-urile bucurestene

Vineri, 18 Decembrie 2009, ora 14:18
3183 citiri
Reducerile de sarbatori dubleaza vanzarile magazinelor din mall-urile bucurestene

Promotiile si reducerile de pana la 50% practicate de magazinele din centrele comerciale in perioada sarbatorilor de iarna le aduc acestora vanzari aproape duble fata de lunile normale din an, au declarat pentru Agentia NewsIn reprezentantii mai multor mall-uri din Bucuresti. 

Astfel, majoritatea centrelor comerciale din Bucuresti au program prelungit in perioada sarbatorilor de iarna, iar magazinele practica o serie de campanii promotionale si de reduceri.

Centrul comercial Baneasa Shopping City va functiona dupa un program special in sase zile din luna decembrie.

Astfel, pe 18 decembrie, centrul comercial va fi deschis publicului pana la ora 2.00, iar in intervalul orar 18.00 - 2.00 va avea loc Night Shopping Party.

De asemenea, in perioada 19-23 decembrie, magazinele vor avea promotii, iar centrul comercial va fi deschis pana la ora 24.00.

"Peste 200 de magazine din cadrul centrului comercial vor avea promotii speciale in seara de 18 decembrie, de la imbracaminte, accesorii, lenjerie si incaltaminte, la decoratiuni interioare, echipamente si imbracaminte sportiva.

De asemenea, vor fi reduceri si la produsele cosmetice si parfumuri, precum si la bijuterii", a declarat pentru NewsIn directorul de vanzari si de marketing al Baseasa Developments, Loredana Croicia.

Potrivit acesteia, magazinele din Baneasa Shopping City si Feeria au discounturi de pana la 50% la produsele din colectia toamna/iarna, care duc aproape la dublarea vanzarilor, comparativ cu o perioada normala din an.

"Perioada sarbatorilor este caracterizata de un apetit crescut pentru cumparaturi.

Astfel, in aceasta perioada, in functie si de evenimentele speciale, promotii si reduceri, vanzarile se pot dubla, mai ales in cazul produselor cautate in aceasta perioada a anului, precum jucarii, decoratiuni, cosmetice, parfumuri si incaltaminte", a spus Croicia.

In privinta vizitatorilor din Baneasa Shopping City in perioada de sarbatori, Loredana Croicia a mentionat ca in functie de atractivitatea evenimentelor organizate si a ofertelor magazinelor, numarul acestora creste in medie cu 40%, comparativ cu o luna obisnuita din an.

De asemenea, centrul comercial Liberty Center are program prelungit in zilele din apropierea sarbatorilor de iarna.

In zilele de 21, 22 si 23 decembrie, complexul e deschis pana la ora 24:00, pe 25 decembrie si 1 ianuarie functioneaza intre 14:00 si 20:00, iar pe 24 si 31 decembrie intre 10:00 si 20:00.

Totodata, in perioada 23 noiembrie- 20 decembrie Liberty Center deruleaza o campanie speciala de sarbatori, "Cu toata viteza, la shopping!" prin care clientii pot castiga diferite premii cumparand din magazinele din mall.

In aceasta perioada, toate magazinele din Liberty Center au oferte speciale si discount-uri care variaza intre 15-50% pentru o gama importanta de produse.

"Vanzarile cresc semnificativ in aceasta perioada, mai ales ca traficul in mall este si el semnificativ crescut si ca avem si un program de functionare prelungit pana la miezul noptii in multe zile.

Datele de trafic pe care le avem ne arata o crestere a acestuia cu 25-30% fata de luna noiembrie, insa numarul vizitatorilor variaza de la o zi la alta.

Speram ca pana la finalul anului sa avem zile cu 30.000 de vizitatori, cum s-a mai intamplat deja in aceasta luna", au declarat pentru NewsIn reprezentantii Liberty Center.

In centrul comercial City Mall magazinele practica in perioada sarbatorilor reduceri intre 30-50%.

"Intrucat alte centre comerciale au ales sa faca promotii si reduceri noaptea, City Mall s-a concentrat foarte mult pe campaniile de consumator din timpul normal de functionare.

Astfel, pentru a impulsiona si mai mult cumparaturile aferente acestei perioade speciale a anului, retailerii au ales sa isi modifice politica de pret si au inceput sa promoveze ofertele speciale, oferind clientilor produse cu 30% pana la 50 % discount", a declarat pentru NewsIn director de marketing al City Mall, Daliana Popescu.

Potrivit acestuia, pentru a creste vanzarile, in perioada de sarbatori, City Mall organizeaza si o tombola cu premii pentru clienti la care participa toate magazinele.

Potrivit reprezentantilor centrelor comerciale, cele mai cautate magazine, in perioada sarbatorilor de iarna, sunt cele de cadouri, imbracaminte si incaltaminte, decoratiuni, parfumuri si cosmetice. 

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#reduceri, # de, # sarbatori, # magazine, # mall , #Promotii