Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cosmote ofera de Paste doua noi extra optiuni

Cosmote ofera de Paste doua noi extra optiuni

Utilizatorii care opteaza pentru un abonament sau cumpara o Cartela COSMOTE beneficiaza de doua noi extra optiuni in perioada Sarbatorilor de Paste. Optinunile ofera minute de convorbiri si mesaje text in acelasi pachet, informeaza un comunicat din partea companiei.

Pe durata promotiei, noii abonati COSMOTE, indiferent de planul tarifar ales, isi pot activa extra optiunea de 750 de minute + 750 SMS-uri in retea, pentru numai 5 euro/luna (fara TVA). In plus, acestia au posibilitatea sa isi aleaga unul dintre telefoanele gratuite disponibile pentru orice plan tarifar.

Utilizatorii care achizitioneaza si activeaza Cartela COSMOTE in perioada promotiei pot beneficia extra optiunea de 400 de minute + 400 de SMS-uri in retea, pentru numai 5 euro /luna credit de comunicare.

"Lansam aceste doua oferte imbunatatite ca urmare a succesului inregistrat de pachetele care ofera servicii de voce si mesagerie scrisa, evidentiat de cresterea rapida a numarului de utilizatori COSMOTE. Mai mult, cresterea importanta a numarului de utilizatori si raspunsul pozitiv al consumatorilor fata de strategia lansata in premiera de COSMOTE anul trecut de a oferi servicii de voce si mesagerie scrisa in acelasi pachet, au generat o noua tendinta pe piata de profil, care a fost adoptata la nivel de industrie de telecomunicatii", a declarat Adrian Florea, Manager Dezvoltare Produse si Servicii COSMOTE.

Ambele oferte sunt promovate prin intermediul unor campanii integrate de comunicare, incluzand spoturi TV si radio, outdoor, print si Internet.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1492 ori