Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cazinoul Constanta: Renovarea costa 24 de milioane de lei

Cazinoul Constanta: Renovarea costa 24 de milioane de lei


Compania Nationala de Investitii (CNI) a demarat procedura de licitatie restransa pentru intocmirea fazelor de proiectare si executie a lucrarilor aferente obiectivului de investitie "Consolidare si restaurare Cazino Constanta", vakloarea estimata a contractului fiind 24,73 milioane lei, fara TVA.

Contractul presupune elaborarea proiectului tehnic (PT), a documentatiei pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire (DTAC), a detaliilor de executie, asistenta tehnica pe durata executarii lucrarilor din partea proiectantului si executia lucrarilor aferente consolidarii si restaurarii.

Valoarea estimata a contractului este de 24.732.350 de lei, fara TVA, iar durata acestuia este de 24 de luni de la data emiterii ordinelor de incepere a prestatiilor.

"Deoarece este vorba despre lucrari complexe de consolidare si restaurare, desemnarea castigatorului licitatiei se va face dupa parcurgerea a doua etape. Prima etapa este cea de preselectie in urma careia se vor califica doar operatorii economici care cumuleaza un punctaj de minimum 70 de puncte, dar nu mai mult de 5 operatori economici. La etapa a II - a vor participa doar candidatii selectati in cadrul primei etape. Candidatii selectati nu au dreptul de a se asocia in scopul depunerii unei oferte comune", se arata intr-un comunicat al MDRT.

Va fi declarata castigatoare oferta care obtine cel mai mare numar de puncte rezultat prin insumarea punctajelor aferente fiecarui factor de evaluare.

Criteriile de atribuire sunt urmatoarele: pretul ofertei - 35%, durata de executare a contractului (proiectare + executie) - 20%, identificarea riscurilor privind executia lucrarilor - 15%, recomandarile si strategiile pentru minimizarea/eliminarea riscurilor privind executia lucrarilor - 15%, identificarea elementelor structurale vulnerabile in zonele de reazem si solutiile de remediere a acestora - 15%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 4237 ori