Black Week la Flanco: 20.000 de persoane in magazine in primele 4 ore

Joi, 22 Martie 2012, ora 18:44
2894 citiri
Black Week la Flanco: 20.000 de persoane in magazine in primele 4 ore

Dupa succesul inregistrat Black Friday, saptamana de reduceri Black Week a inceput in forta, la doar patru ore de la lansarea campaniei magazinele fiind vizitate de peste 20.000 de persoane. Printre produsele achizitionate sunt televizoarele plate, notebook-urile, echipamentele frigorifice, masinile spalat si electrocasnicele mici.

In prima zi de Black Week, vedetele cumparaturilor au fost televizoarele plate cu 500 de bucati vandute, notebook-urile si aparatele foto cu 400 de bucati, masinile de spalat si echipamentele frigorifice cu 600 de bucati, precum si electrocasnicele mici pentru ingrijirea casei cu peste 1000 de bucati vandute.

"Reducerile atractive au adus in magazine un numar de peste 20.000 de oameni in primele patru ore ale campaniei. Estimam ca numarul lor va creste spre orele serii. In continuare, niciunul dintre produsele aflate in oferta nu are inca stocul epuizat" a declarat Violeta Luca, Marketing Director la Flanco.

Saptamana reducerilor se va desfasura in perioada 22-27 martie, cand magazine Flanco vor avea reduceri de pana la 50% la peste 2.000 de produse din gama. Iar restul produselor care nu fac obiectul reducerilor Black Week vor beneficia de discounturi cuprinse intre 3% si 10%.

De exemplu, un LCD Samsung, cu diagonala de 102 cm, full HD, va putea fi cumparat, incepan de maine, la 1.499 lei, de la 2.099 lei pretul sau actual. Iar pentru o combina Samsung RL39THCSW, pretul va scadea la 899 lei de la 1.449 lei.

Flanco estimeaza ca Black Week va tripla incasarile unei saptamani obisnuite, valoarea vanzarilor inregistrate in perioada 22-27 martie urmand a se ridica la 35 milioane lei. Flanco estimeaza ca traficul in magazine pe perioada promotiei va fi de 450.000 de vizitatori.

In noiembrie 2011, o alta campanie de reduceri, Black Friday, a generat pentru Flanco incasari de 30 milioane lei pentru 60.000 de clienti.

Flanco Retail opereaza business-ul fostei companii Flanco International si este unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice si electrocasnice, cu 77 de magazine.

Pentru acest an, obiectivul retailerului este atingerea unei cifre de afaceri de 140 milioane de euro, fata de 110 milioane de euro in 2011..

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#vanzari Flanco, #Black Week Flanco, #reduceri flanco, #saptamana reducerilor Flanco , #Preturi Romania