Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Agricultura te costa prea mult? Incearca o solutie de finantare

Agricultura te costa prea mult? Incearca o solutie de finantare


Tehnologia in agricultura este costisitoare si reprezinta pana la 40% din cheltuielile anuale ale fermelor cu o suprafata de peste 1500 de hectare. Agricultorii pot beneficia acum de solutii financiare pentru achizitia de echipamente de ultima ora pentru fermele lor.

Compania Biso Romania, filiala companiei austriece Biso, lider pe piata mondiala a echipamentelor de recoltare, a lansat trei astfel de programe, doua dintre ele in parteneriat cu Agricover Credit IFN.

Astfel, s-a lansat programul pentru finantarea pieselor de schimb si service, programul pentru finantarea capitalului de lucru si a echipamentelor mici si produsul de preluare a recoltei de la fermieri si vanzarii acesteia catre distribuitori si procesatori.

"Un utilaj performant diminueaza cu pana la 3 ori costurile lucrarilor agricole si creste pana la 3 ori productivitatea. BISO ofera, pe langa echipamente de ultima generatie, toate serviciile conexe acestora, ceea ce ma ajuta sa economisec timp, energie si bani", a declarat Ciprian Stoian, manager al Societatii Agricole Unirea Baia, din Tulcea.

"Anual pana la 40% din investitiile noastre sunt alocate utilajelor agricole. In anul 2012 intentionam sa achizitionam echipamente in valoare de 2 milioane RON", au aratat reprezentantii Intreprinderii Individuale Ene Dumitru din judetul Giurgiu, care detine in arenda 1 600 de ha.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2346 ori