Cautati un apartament in Cluj sau Brasov? Topimobiliare.ro va ajuta sa il gasiti

Miercuri, 08 Februarie 2017, ora 11:44
4271 citiri
Cautati un apartament in Cluj sau Brasov? Topimobiliare.ro va ajuta sa il gasiti

Vine un moment in viata fiecaruia dintre noi in care suntem nevoiti sa facem pasul cel mare, si anume, achizitia unei case. Nu are importanta ca este o casa cumparata prin programul Prima Casa, cash sau rate, ideea majora este ca tu sa fii posesorul unui imobil.

Sau poate esti student si vrei sa iti gasesti un apartament de inchiriat. Indiferent in ce situatie te-ai afla, nu este atat de simplu sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament fara putin ajutor.

In cazul de fata, ajutorul vine din partea internetului, mai exact, din partea site-ului topimobiliare.ro.

Pe parcursul acestui articol, o sa vedem de ce Cluj sau Brasov este alegerea potrivita pentru tine sau cum un site poate sa te ajute in cumpararea/inchirierea unui imobil.

De ce Cluj sau Brasov si nu alte orase?

Raspunsul vi-l puteti da si dvs. Deoarece orase precum Cluj-Napoca sau Brasov sunt printre cele mai dezvoltate din tara noastra din punct de vedere economic, academic si cultural.

Cluj-Napoca este un centru universitar renumit nu doar in tara, ci pe intregul continent. Pe langa faptul ca aici se afla una dintre cele mai apreciate universitati ale Europei, Universitatea Babes-Bolyai, Clujul este un oras frumos, cu oameni cumsecade si nu in ultimul rand, un oras in care industria IT este in floare, aflandu-se intr-o continua dezvoltare.

Conform unor studii recente, Clujul are un nivel de trai destul de ridicat, surclasand orase mari din intreaga lume, precum Paris, New York, Roma, Los Angeles sau Atena.

Criteriile luate in calcul la realizarea clasamentului respectiv au fost in functie de: puterea de cumparare a locuitorilor, siguranta, preturile in functie de venituri, nivelul de poluare, sistemul de sanatate si timpul petrecut in trafic.

In schimb, municipiul Brasov a reprezentat de secole unul dintre cele mai importante, puternice si infloritoare orase din tara. Datorita pozitiei sale geografice, privilegiate am putea spune, orasul permite dezvoltarea multor activitati culturale, economice, sportive sau turistice.

Arhitectura specifica a orasului transilvanean, scot in evidenta pitorescul, iar asezarea acestuia aproape de munte, face din orasul aflat la poalele Tampei, sa fie unul dintre cele mai frumoase orase, mai ales in timpul iernii.

Alaturi de Cluj-Napoca, orasul Brasov este cel mai important si dezvoltat oras al Transilvaniei si al tarii, totodata.

Ce arata studiile recente?

Un apartament in Cluj sau un apartament in Brasov ar fi un vis devenit realitate pentru multi dintre noi. Dupa cum aminteam mai sus, cele doua orase transilvanene sunt, dupa Capitala, poate cele mai importante localitati din tara, iar specificul ardelenesc se regaseste in fiecare dintre acestea.

Doresti sa te angajezi intr-unul dintre aceste doua orase? Achizitionarea unui apartament ar fi o alegere mai mult decat buna. La finele anului trecut, in Brasov, apartamentele vechi s-au ieftinit cu 0,3%, ajungand astfel de la 907 la 904 euro pe metru patrat, iar cele noi cu un procent si mai ridicat, de 5%, pretul pe metru patrat ajungand astfel, de la 975 la 926 de euro.

Si in capitala Transilvaniei, Cluj-Napoca, a avut loc o scadere a preturilor in toamna si iarna trecuta, atat a locuintelor vechi, cat si a apartamentelor noi, acestea ieftinindu-se cu 0,3%, cele vechi ajungand la 1.257, de la 1261 de euro pe metru patrat, iar cele noi, de la 1.174 la 1.170 de euro pe metru patrat.

Cum te poate ajuta topimobiliare.ro?

De ce sa vizitezi agentiile imobiliare, cand poti sa iti gasesti casa mult visata pe internet, stand confortabil pe canapea?

Site-ul topimobiliare.ro vine in ajutorul oricarei persoane ce doreste sa faca pasul cel mare, si anume, cumpararea unui apartament.

Indiferent ca este vorba de achizitia unui apartament in Brasov sau un apartament in Cluj, decizia ta poate fi influentata intr-un mod pozitiv de acest site.

Pe topimobiliare.ro sunt postate zilnic anunturi cu apartamente de vanzare Cluj sau apartamente de vanzare Brasov, toate fiind descrise si prezentate intr-un mod minutios si detaliat, astfel incat sa iti dea impresia ca tu te afli deja acolo.

Cu un simplu click pe motorul de cautare al site-ului, poti sa iti gasesti un apartament pe placul si gustul tau, iar pentru o cautare mai detaliata, se foloseste motorul de cautare aflat in partea stanga a paginii.

Pe acest site poti vizualiza nu doar apartamente de vanzare Brasov, Cluj sau alte orase din tara, ci si alte proiecte de dezvoltare sau articole ce iti pot fi de folos la amenajarea viitoarei locuinte, idei de pus in practica pentru dormitorul, baia, bucataria sau alte camere din viitorul tau apartament.

Topimobiliare.ro prezinta o gama variata de anunturi cu apartamente, in functie de vechime, numarul camerelor si pretul acestora.

De asemenea, aici poti vizualiza si cele mai recente oferte de pe piata imobiliara din marile orase.

Daca doresti cu adevarat sa fii implinit din toate punctele de vedere si sa faci o bucurie propriei familii, achizitia unui apartament in Cluj sau Brasov, poate fi decizia potrivita.

Asa ca un sfat pentru tine ar fi sa nu astepti prea mult, iar pentru a-ti usura munca in ceea ce priveste cautarea acestuia, viziteaza site-ul topimobiliare.ro si nu vei regreta!

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#apartamente Cluj, #apartamente Brasov , #Preturi imobiliare