Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pe ce mai da banii Guvernul: frisca, margarina si gelatina

Pe ce mai da banii Guvernul: frisca, margarina si gelatina


Camera Deputatilor a lansat pe SEAP o licitatie pentru achizitionarea de ingrediente de cofetarie, printre care frisca, margarina vegetala, decoratiuni, arome, stafide, ciocolata cuvertura si gelatina bovina, a caror valoare estimativa este de peste 36.000 lei.

Conform caietului de sarcini publicat pe SEAP, Camera Deputatilor intentioneaza sa achizitioneze, printre altele, 200 de kilograme de cacao pudra fara indulcitori, 324 de kilograme de frisca vegetala, 300 de kilograme de ciocolata cuvertura neagra, 25 de kilograme de paiete ciocolata alba si 25 de kilograme de paiete ciocolata neagra, 25 de kilograme de cirese confiate colorate, precum si 50 de kilograme de gelatina bovina.

De asemenea, Camera Deputatilor mai doreste cumpararea a cate 1.000 de bucati de trandafiri decor si de frunze decor.

Ofertantii participanti la livitatie vor prezenta mostre de produs.

Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut, valoarea estimata fiind de 36.100 lei.

In caietul de sarcini se arata ca livrarea se va face in transe, in functie de comanda scrisa a unitatii achizitoare, frecvent si in cantitati reduse, de 20-30 kg/produs, cantitatile zilnice vor fi stabilite pe baza de comanda din partea autoritatii contractante, furnizorul fiind obligat sa livreze imediat, pana cel tarziu a doua zi la orele 10.00, cantitatile de produse solicitate prin comanda.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 2324 ori