Cat va costa masa de Paste

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 17:10
1855 citiri
Cat va costa masa de Paste

In ciuda traditiei de a vinde produse alimentare la promotie, inainte de Paste, in acest an, marile supermarket-uri si hipermarketuri nu s-au inghesuit sa ofere discount-uri.

Astfel, sunt toate sansele ca masa de Paste sa va coste mai mult decat anul trecut.

Cel mai important produs in aceasta perioada, oul, are preturi cuprinse intre 17,49 de lei (Cora, Carrefour) si 18,99 de lei (Real), pentru un carton cu 30 de bucati. In Carrefour, puteti gasi si oua deja vopsite, insa pretul este cam piperat, de 17,20 de lei/10 bucati, acestea costand cu 5 bani mai mult in Real.

Pentru carne, preturile variaza ceva mai mult. Astfel, in Carrefour, atat pieptul de pui dezosat, cat si fileul de porc costa 17,99 lei. In schimb, posteriorul de miel este mult mai scump, fiind nevoie sa dati 28,99 lei pe kilogram. Pentru sarmale, carnea tocata amestec vine la un pret de 12,99 lei/kg.

Cititi mai multe despre Cat va costa masa de Paste pe Ziare.com.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#masa traditionala Paste, #masa paste, #pret alimente Paste, #costuri masa traditionala Paste , #Preturi alimente