Bijuterii din argint pentru mireasa

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 14:28
1558 citiri
Bijuterii din argint pentru mireasa

Exista o zi speciala in viata fiecarei femei, acea zi in care toata atentia o capteaza asupra ei si, in acelasi timp, toata atentia asupra detaliilor pe care le prezinta. Atat in materie de rochie, cat si de bijuterii. Da, este vorba de ziua care marcheaza un inceput, o noua etapa dintr-un ciclu nesfarsit de evenimente, intr-un nou cadru, cu o noua poveste.

Fiind o zi in care orice detaliu conteaza si are importanta, atentia indreptata catre accesorii este tratata in aceeasi masura ca si cea acordata rochiei de mireasa. In ultimii ani, femeile au inceput sa opteze pentru rochii de mireasa pe un model fie extravagant, clasic sau nonconformist. Prin urmare, aria bijuteriilor de mireasa s-a diversificat, atat prin model si design, cat si prin natura de provenienta a pietrelor: cu pietre semipretioase, pietre pretioase sau cristale.

Pentru doamnele si domnisoarele care opteaza sa poarte o rochie de mireasa extravaganta, un set dintr-un colier din argint cu zirconiu si cercei este perfect, fiind elegant prin simplitate si discretie. In cazul in care se merge pe varianta modelului clasic de rochie de mireasa, un set din argint cu perle naturale este alegerea perfecta.

Rochiile de mireasa care merg pe o linie nonconformista se pot accesoriza lejer cu bijuterii din argint incrustate cu cristale. Acestea pot fi intr-o singura culoare sau pe o paleta cromatica diversificata - cert este ca frumusetea si stralucirea acestora este inegalabila.

Bijuteriile de mireasa se aleg nu doar in functie de rochie, dar si in functie de coafura pe care o alegeti. In cazul in care optati pentru o coafura clasica, in stilul coc, bijuteriile din argint voluminoase sunt cele mai potrivite, incat parul este strans si acestea pot fi observate si admirate in toata splendoarea lor.

Doamnele si domnisoarele care merg pe o coafura cu parul lasat liber, fie in bucle sau drept tapat, le este recomandata alegerea unor bijuterii din argint simple. O varianta potrivita o reprezinta colierele pe care atarna elegant o piatra, dupa preferinte: pretioasa sau semipretioasa. Ca si recomandare, perlele nu dau gres niciodata, ca de altfel nici cristalele nu sunt mai prejos, dimpotriva, un cristal absoarbe toata lumina si o transforma intr-o stralucire greu de egalat.

Se poate opta pentru seturi complete de bijuterii din argint pentru mirese, dar limita este cea cunoscuta: daca rochia este destul de incarcata, bijuteriile accesorizate se limiteaza la o pereche de cercei si/sau o bratara din argint. Daca rochia de mireasa aleasa este una simpla, chiar mai mult de atat este si scurta, bratara si cerceii sunt elementele nelipsite din peisaj. In cazul in care se doreste cu ardoare si purtarea unui colier, varianta cea mai simpla ramane si cea mai eleganta.

Pentru ca imaginea unei mirese sa fie una ca la carte, atat prin eleganta, cat si prin frumusete si bun-gust, alegerea verighetei sau a bijuteriilor pentru nunta depinde de ordinea pe care doriti sa o pastrati, se face una in functie de cealalta.

Daca aveti o verigheta din argint incrustata cu perlute fine, atunci si bijuteriile asortate rochiei de mireasa trebuie sa fie din argint cu perle, nu foarte multe si nu variante incarcate, nu se vrea o imagine in care perlele sunt in numar exagerat. Un colier cu un singur sirag de perle fine, de dimensiuni mici, este perfect si va vor invalui intr-o aura cat se poate de eleganta si feminina. Perlele sunt inca un simbol al feminitatii si rafinamentului, pastrat intact si transmis de-a lungul timpului.

O alta varianta pentru situatia in care se cer perlele, este aceea de a purta un pandantiv cu design tematic, incrustat cu perle de dimensiuni mici, fine, in acest fel nu va exista niciun risc de a exagera si de a da impresia de abundenta, ceea ce ar fi foarte obositor ochiului si o dovada de nu foarte mult bun-gust.

Pentru ca niciunei mirese nu ii place sa fie incarcata cu tot felul de bijuterii care nu isi au rostul, o recomandare foarte buna este aceea de a revizui inca o data setul bijuteriilor care urmeaza sa fie asortat tinutei de mireasa, inclusiv in functie de coafura, pantofi, verigheta si preferinte, normal. Sfatul este util, cu atat mai mult cu cat la inceputul pregatirilor vestimentare, fiecare femeie este tentata sa isi aleaga mai intai bijuteriile, pe cand acestea, de fapt, se aleg in ultima instanta, potrivite exact ca niste piese de puzzle, completand spatiul acela gol fara de care imaginea nu ar fi perfecta.

Aveti multa rabdare si mare atentie la detalii, pentru ca in final si la urma urmei...detaliile fac diferenta, doamnelor!

Un inceput frumos si plin de surprize incantatoare!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#set bijuterii mireasa, #bijuterii argint mireasa , #Pret bijuterii