Romanii o lasa mai moale cu masinile tari

Luni, 22 Iunie 2009, ora 09:00
1933 citiri
Romanii o lasa mai moale cu masinile tari

Compania Forza Rossa a livrat in Romania, de la inceputul anului, 10 masini Ferrari, cu cinci mai putine decat a furnizat pe intreg anul 2008. Porsche Romania nu am vandut niciun Lamborghini, AutoItalia a vandut doar 4 automobile Maserati, iar  Mercedes Benz Romania a vandut, de la inceputul anului, o masina Maybach.

AutoItalia, importatorul Maserati in Romania, a anuntat ca de la inceputul lui 2009 au fost vandute, in segmentul masinilor sport exclusiviste, patru unitati, toate fiind Maserati GranturismoS. La vanzarile din acest an se adauga si doua limuzine Quattroporte Colezione Cento.

Anul trecut, in primele cinci luni, Maserati a comercializat in Romania 16 masini, numai una singura fiind limuzina Quattroporte, celelalte fiind 12 Maserati GT, doua Coupe Cambiocorsa si un Maserati Spider.

Pe intreg anul 2008 au fost comercializate 41 modele Maserati: patru au fost Coupe Cambiocorsa, 25 Granturismo 4.2, doua Granturismo S, patru Quattroporte Automatic, una Quattroporte Automatic GT S, una Quattroporte 4,7 si patru Quattroporte Colezione Cento.

Potrivit datelor furnizate de Mercedes Benz Romania, compania a vandut, de la inceputul anului, o masina Maybach, model 57S, in valoare de 450.000 de euro, dupa ce, in 2008, compania nu a comercializat niciun vehicul din segmentul exclusivist.

Maybach 57S are un motor pe benzina V12 biturbo, care dezvolta 604 cai putere. Are un demaraj 0-100 km/h in cinci secunde si atinge viteza de top de aproximativ 280 km/h.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#bentley, #ferrari, #lamborghini, #maserati , #stiri Porsche