Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Porsche Romania lanseaza vehiculul utilitar Volkswagen Crafter

Porsche Romania lanseaza vehiculul utilitar Volkswagen Crafter

Porsche Romania, importatorul marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale, lanseaza miercuri modelul Crafter, disponibil in versiune furgon si autosasiu cabina simpla, model din care importatorul e pregatit sa livreze 800 de unitati anul acesta, conform unui comunicat al Porsche Romania.

Pretul noului Volkswagen Crafter incepe de la 23.633 euro cu TVA pentru versiunea autosasiu cabina simpla si, respectiv 25.287 euro cu TVA pentru versiunea furgon. Compania estimeaza ca poate raspunde anul acesta unei cereri de peste 800 de unitati din noul model.

"Noul Volkswagen Crafter se diferentiaza net de concurenta transportatorilor de 3,5 tone. Crafter combina identitatea de design a marcii Volkswagen cu liniile puternice caracteristice vehiculelor utilitare. Patru linii orizontale ce au fost trasate in V-ul pronuntat al grilei radiatorului amplifica mesajul de forta, iar blocurile optice mari cu faruri duble verticale intaresc noua identitate vizuala a modelului Crafter", precizeaza comunicatul Porsche Romania.

Crafter este disponibil in trei versiuni de ampatament - 3.250, 3.665 si 4.325 mm si un model nou cu o consola lungita pentru varianta furgon. Volumul compartimetului de incarcare variaza de la 7.5 la 17 metri cubi, depasind modelul predecesor cu pana la 25%.

Toate versiunile folosesc motoare diesel cu cinci cilindri de 2,5 litri, si dezvolta, in functie de varianta, 109, 136 sau 163 cai putere.

Anul trecut, Porsche Romania a vandut in total 2.318 vehicule comerciale Volkswagen, in crestere cu 42% fata de cele 1.636 vandute in 2005.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1073 ori