Porsche Romania lanseaza noul Audi A6 Avant

Joi, 28 Aprilie 2005, ora 10:42
1113 citiri

Porsche Romania, importatorul marcii Audi in tara noastra, a lansat noul Audi A6 Avant. Pretul break-ului de la Audi incepe de la 29.000 de euro, CIP.A"Noul Audi A6 Avant este un amestec unic de design si dinamism, placere in conducere si functionalitate. Are nenumarate inovatii, un standard inalt de confort si echipari luxoase", descrie importatorul noul model de la Audi.

Constructorul german a facut cea de-a cincea generatie Audi, A6 Avant, mai mare atit la exterior, cit si la interior, caroseria beneficiind de o linie noua.

A"Proportiile clasice ale siluetei modelelor Avant, cu «umerii» laterali proeminenti, ce se intind din fata pina in partea din spate, precum si linia de coupe a acoperisului sint, de acum, completate de noi elemente care sporesc imaginea dinamica si ii confera masinii un aspect continuu de miscare, chiar si cind stationea-za", mai arata importatorul.

Soferul, pionul principal

Soferul s-a aflat in atentia designerilor Audi, deoarece consola centrala este usor orientata spre sofer si integreaza toate comenzile necesare amplasate foarte la indemina. Habitaclul se remarca prin calitatea inalta a materialelor si a finisarii, precum si printr-un look sportiv, cu o ergonomie perfecta.

Noul break A6 beneficiaza de sase tipuri de motorizare, din care trei motorizari sint pe benzina. Cel mai puternic motor care foloseste drept combustibil benzina este cel de 4,2 litri, V8, si dezvolta 335 de cai-putere. La motoarele diesel, varianta de top este motorizarea de 3,0 litri, V6 TDI, care dezvolta puterea 225 de cai-putere.

Tractiune integrala Quattro

Break-ul Audi A6 poate fi disponibil cu tractiune fata sau integrala permanenta quattro, iar transmisia se realizeaza cu cutii de viteze manuale in sase trepte sau cu cutii de viteze tiptronice, precum si multitronice.

Pentru o siguranta cit mai buna a pasagerilor, masinile sint dotate standard cu: airbag-uri frontale, laterale si airbag-uri pentru protectia capului si pentru sofer, si pentru pasageri. Tot pentru siguranta, masina este dotata cu un radar inclus in bara fata, care detecteaza vehiculele in miscare.

Dotari nemtesti

Noul Avant mai are in dotare standard, ESP, frina de stationare actionata electronic, senzori de ploaie si de lumina, fiecare model avind in dotare discuri de frina de 16 inch diametrul si multe altele.

Optional, modelul mai poate fi dotat cu: suspensie pneumatica adaptiva, sistem de monitorizare a presiunii din pneuri, faruri adaptive cu xenon plus, sistem de lux de climatizare automata pe doua zone etc.

Cotidianul