Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Finantele au cheltuit peste 1,6 milioane euro pentru dotarea Vamii

Finantele au cheltuit peste 1,6 milioane euro pentru dotarea Vamii

Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a atribuit patru contracte de peste 1,6 milioane euro pentru achizitia de autoturisme operative de teren, microbuze si echipamente IT pentru echipele mobile din cadrul Vamii, potrivit anunturilor publicate joi de pe sistemul electronic de achizitii publice. Astfel, MEF a atribuit firmei Service Auto Serus SRL din Bucuresti contractul pentru cumpararea de autoturisme de teren, in valoare de 497.970 euro fara TVA. In anuntul de atribuire, ministerul nu a dat date despre numarul total de masini luate, insa in anuntul de participare din 30 septembrie, ministerul preciza ca vrea sa cumpere 20 de autoturisme operative de acest fel, informeaza NewsIn.


Pentru acest contract, ministerul Economiei si Finantelor a primit doua oferte. Firma aleasa, Serus, este dealer autorizat Renault .


MEF a mai cumparat de la companiaPorsche Romania SRL autoturisme operative tip microbuz, in valoare de 275.156 euro fara TVA. Potrivit anuntului de la finalul lunii septembrie, ministerul intentiona sa cumpere 8 autovehicule de acest fel. Ministerul a primit o singura oferta.


Vama a mai primit si echipamente IT pentru echipele mobile, singura firma care a facut oferta de 109.241 euro fiind Pragma Computers SRL. In anuntul din 30 septembrie, ministerul preciza ca doreste achizitia a 83 de camere video mobile, a 128 de laptop-uri si a 128 de sisteme multifunctionale.


Ministerul Economiei si Finantelor a mai anuntat ca, tot prin proiectul Phare 2006/018-147.03.04.02.02 "Achizitii destinate echipelor mobile", a atribuit Centrului pentru servicii de Radiocomunicatii SRL un contract de peste 748.638 euro pentru un sistem de monitorizare si comunicatii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1205 ori