Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cei mai buni zece manageri din Romania

Cei mai buni zece manageri din Romania

Cei mai buni zece tineri manageri din Romania au fost premiati joi seara pentru activitatile pe care le desfasoara in companiile pe care le conduc.

Au fost acordate zece premii ce au acoperit toate domeniile economice, de la industrie si energie, la publicitate sau turism.

La categoria piete industriale premiul pentru cel mai bun tanar manager l-a primit Vlad Seitan, director de retail la compania OMV Romania, in timp ce, la categoria IT&C, a fost premiat Vladimir Sterescu, director executiv la Easy Call.

In domeniul financiar, cel mai bun manager a fost considerat Septimiu Postelnicu, director general la Unicredit Leasing, iar in cel al industriei alimentare premiul a fost obtinut de Gabriel Alexandru, vicepresedinte Cristim.

Premiul pentru cel mai mare curaj in afaceri a fost obtinut de Urda Adrian, director de operatiuni la Altex, cel mai cunoscut tanar manager in strainatate este considerat Bogdan Putinica, director general IP Devel Adecco, iar femeia manager ce a reusit intr-o industrie destinata barbatilor a fost desemnata Dana Cortina, director general responsabil pentru reteaua de dealeri proprii la Porsche Romania.

A fost premiat, de asemenea, Ioan Ciolan, director general Ambient Bricolaje, la categoria antreprenoriat, precum si Radu Lucianu, managing partner la Eurisko, la categoria dezvoltatori imobiliari.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1710 ori