Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

2Fresh este agentia web a anului 2005

2Fresh este agentia web a anului 2005
Bucuresti, 27 Iunie 2004 A- 2Fresh a castigat vineri marele premiu A"Web Agentia anuluiA" in cadrul festivalului de comunicare digitala si web design Internetics. Pentru Internetics 2005, 2Fresh a propus lucrari de comunicare digitala si design web in urmatoarele domenii: Prezentare de corporatie A- www.romsym.ro (client Romsym Data), Prezentare de IMM A- www.biss.com.ro (client Business Intelligence Software Solutions), Prezentare de brand / produs A- www.passat.ro (client Porsche Romania), Comert electronic A- www.focus94.ro (Client Focus94).
A"Acest premiu vine ca o recunoastere a deciziei noastre de a ne impune pe piata nu doar ca o agentie creativa, ci si ca o companie capabila sa ofere servicii complete de comunicare prin Internet. Designul este foarte important insa trebuie sa avem mereu in vedere nevoile de marketing si comunicare ale clientilor si folosind mediile interactive sa livram solutii cu valoare adaugataA" declara Marius Dascalu, CEO / Creative Director 2Fresh.

A"Multumesc echipei si nu in ultimul rand clientilor care au avut incredere in solutiile propuse de noiA" a mai adaugat reprezentantul 2Fresh. Agentia a castigat si premiul pentru Prezentare de produs / brand pentru proiectul A"Noul PassatA" A- www.passat.ro

Despre Internetics

Internetics este singurul festival de comunicare digitala si design web din Romania, ajuns in prezent la cea de-a cincea editie. Festivalul este un proiect Millenium Communications organizat in colaborare cu Asociatia de Comunicare Ethos. Mai multe despre Internetics la www.internetics.ro

Despre 2FRESH

O companie cu idei mereu noi A- 2Fresh. 2Fresh ofera servicii inovative de comunicare si design pentru medii interactive si traditionale. Combinam creativitatea, cunostintele de marketing si tehnologia pentru a ajuta organizatiile dinamice sa fie mai eficiente. Echipa noastra este formata din specialisti in design, programatori, dezvoltatori multimedia si poate gestiona proiecte complexe de marketing online, dezvoltare web, managementul continutului si publicitate. Dintre clienti pot fi amintiti Romsym Data, Grupul Transilvae, Focus94, Trammel Mackenzie, LePont, CoPrint.

Pentru mai multe informatii:
Alin Zainescu
new media Agency
Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro
www.2fresh.ro

Autor: Stelian Gorgan

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 862 ori