O marca afiliata Porsche intra pe piata romaneasca. Primul punct de lucru, la Cluj-Napoca

Joi, 27 Februarie 2014, ora 11:47
1678 citiri
O marca afiliata Porsche intra pe piata romaneasca. Primul punct de lucru, la Cluj-Napoca

Compania de consultanta in IT si managementul proceselor, Mieschke Hofmann und Partner (MHP), isi extinde prezenta internationala prin deschiderea unui punct de lucru in al doilea oras ca marime din Romania, Cluj-Napoca.

Astfel, numarul angajatilor MHP se ridica la peste 950, in 12 puncte de lucru repartizate in tari precum Germania, Elvetia, SUA si China.

Activitatea diviziei MHP din cadrul concernului Porsche s-a dedicat gasirii de solutii optime in managementul proceselor si suportului IT utilizat in sfera business, concentrandu-se pe bransa automobilelor.

MHP Consulting Romania ofera de la inceput servicii de IT complexe

MHP Consulting Romania ofera inca de la inceput servicii de IT complexe, pentru clientii din intreaga lume. Portofoliul de servicii inglobeaza intregul ciclu de viata al unui produs, de la etapa de Application Management, la managementul proceselor, si in final la faza de dezvoltare customizata.

"Colaborarile noastre cu partenerii din Romania se intind pe o perioada de 4 ani si au fost mereu un real succes. Prin urmare, am decis sa ancoram ferm prezenta noastra in Romania prin infiintarea acestui nou punct de lucru", a declarat Dr. Ralf Hofmann, presedinte CEO MHP.

"Conditiile pentru acest pas au fost din punctul nostru de vedere din cele mai favorabile. Multi potentiali angajati sunt foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional si totodata au cunostinte bune de limba germana si engleza", a adaugat Hofmann.

Este de subliniat si faptul ca Romania este membru UE - un aspect relevant pentru siguranta informatiilor si - implicit - pentru companie.

MHP va avea la noul punct de lucru 40 de angajati, pentru inceput

"Vom incepe activitatea noului punct de lucru MHP cu 40 de angajati. In vederea cresterii companiei conform aspiratiilor noastre suntem in continuare in cautare de absolventi de informatica sau stiinte economice " afirma Bernd Otto Hoermann, care coordoneaza operatiunile companiei la Cluj.

Orientarea companiei catre extinderea internationala este o consecinta fireasca a dezvoltarii constante a MHP. Anul de business 2013 a fost unul cu rezultate foarte bune. Succesul anului anterior se reflecta atat in cifra de afaceri care se ridica la 133,3 milioane Euro cat si in numarul angajatilor aflat in crestere continua.

Printre realizarile anului 2013 se numara deschiderea unui punct de lucru in Shanghai precum si prezenta MHP in pozitii de top in clasamentele de specialitate.

Toate aceste premise indica o continua dezvoltare a companiei si in viitor.

"Plecam de la ideea ca ne vom dezvolta intr-un ritm dinamic si in acest an. Cu siguranta filiala din Cluj va avea o contributie semnificativa in acest sens.", subliniaza Dr. Ralf Hofmann.

Mieschke Hofmann und Partner (MHP), o marca afiliata a concernului Porsche este o companie lider din sfera IT de pe piata automobilelor din Germania. Cu o simbioza optima intre consilierea in IT si managementul proceselor, MHP sprijina clientii sai in toate segmetele lantului valoric.

In prezent cei 950 de angajati MHP ofera consultanta si asistenta celor 250 de clienti din portofoliul filialelor din Ludwigsburg, Stuttgart, Walldorf, Muenchen, Nuernberg, Essen, Wolfsburg, Berlin, Zuerich (CH), Atlanta (SUA), Shanghai (China) si Cluj Napoca (Romania).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#mhp romania, #mhp porsche, #companie it cluj , #Management