Noul Porsche 911 Carrera 4 e mai aproape decat credeai!

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 00:00
2096 citiri
Noul Porsche 911 Carrera 4 e mai aproape decat credeai!

Noul 911 Carrera 4, un bolid Porsche cu tractiune integrala, asteptat cu sufletul la gura la Salonul Auto de la Paris, poate fi comandat deja si in Romania. Grabeste-te si-l poti avea in garaj pana la sfarsitul anului.

Modelul 911 cu tractiune integrala apare pe piata in patru versiuni, adica in variantele Coupe si Cabrio ale noilor Carrera 4 si 911 Carrera 4 S.

Fiecare dintre ele beneficiaza de cea mai noua versiune a sistemului Porrche Traction Management, care le ajuta sa livreze tractiune si performanta dinamica "la puterea a patra", in orice conditii meteo si pe majoritatea tipurilor de drum.

Noile modele au acelasi design al caroseriei, au acelasi motor, aceleasi suspensii si cutii de viteze ca si vechile modele, insa vin in plus cu tractiunea integrala si cu un consum de combustibil mai mic cu pana la 16%. Mai mult, noul Carrera 4 este si cu 65 de kilograme mai usor decat modelul anterior.

Surprizele nu se opresc aici. Noul meniu inteligent te anunta exact cum este distribuita puterea motorului, gratie sistemului Porsche Traction Management, instalat pe ultimul model 911 Carrera 4.

Optional, te poti bucura si de noua tehnologie Adaptive Cruise Control, disponibila pentru intreaga gama, care stie sa aprecieze si sa controleze distanta fata de masinile din trafic, dar si viteza.

In plus, daca-ti comanzi si cutia de viteze PDK, sistemul beneficiaza si de avantajele functiei Porsche Active Safe, care ajuta in prevenirea coliziunilor frontale.

Cauti o extravaganta in plus? Poti avea noul Porsche 911 Carrera Coupe si cu o trapa glisanta din sticla, disponibila optional.

Vrei sa fii si mai sportive? Comanda un 911 Carrera Coupe cu cutie de viteze manuala si pachetul Sport Chrono, care in modul Sport Plus decupleaza ambreiajul, cand simte ca masina este subturata.

Noul Porsche 911 Carrera 4 Coupe poate fi cumparat in Romania cu 86.916 de euro, iar varianta Cabriolet costa 97.976 de euro.

Modelul 911 Carrera 4 S Coupe il poti lua cu 99.730 de euro, in timp ce varianta Cabrio poate fi a ta pentru 110.582 de euro.

Desigur, preturile nu includ TVA si nici optionalele de vis prezentate mai sus.

O.D.

Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Un pachet important de legi, care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, a fost adoptat miercuri, 24 aprilie, de Parlamentul...
OMV Petrom va livra dividende de 2,6 miliarde lei din profitul net de anul trecut. Ce randament au avut acțiunile producătorului de petrol la BVB
OMV Petrom va livra dividende de 2,6 miliarde lei din profitul net de anul trecut. Ce randament au avut acțiunile producătorului de petrol la BVB
OMV Petrom a informat piaţa de capital că adunarea generală ordinară a acţionarilor societăţii a decis pe 24 aprilie distribuirea unui dividend brut de 0,0414 lei pe acţiune din profitul...
#Noul Porsche 911 Carrera 4, #comanda Noul Porsche 911 Carrera 4, #Noul 911 Carrera 4 Paris , #stiri Porsche