Aglomeratie si promotii la deschiderea Sun Plaza

Vineri, 26 Februarie 2010, ora 10:59
2548 citiri
Aglomeratie si promotii la deschiderea Sun Plaza

eschiderea Sun Plaza, anuntat de dezvoltatori drept "cel mai mare centru comercial din Romania", a avut loc joi, la magazinele din incinta acestuia fiind mare aglomeratie la promotiile speciale anuntate de retaileri.

Cei 130 de retaileri din centrul comercial Sun Plaza, deschis joi in zona Piata Sudului din Capitala, au investit 80 milioane euro pentru amenajarea magazinelor si in marfa, precizeaza Mediafax.


Conform dezvoltatorului proiectului, EMCT, 97% din suprafata inchiriabila de 80.000 de metri patrati a fost deja contractata de retaileri.


Potrivit dezvoltatorilor, la deschidere sunt disponibile circa 80% din spatii. La fata locului, insa, la o mare parte din magazine inca se lucra la amenajare, astfel ca parea ca spatiile disponibile sunt sub nivelul estimat de proprietari.


Pe de alta parte, in magazinele deschise era plin de oameni interesati de produse, unele dintre ele beneficiind de preturi promotionale.


In prima zi, cei mai multi clienti erau in hypermarketul Cora, dar si la magazinul de articole de incaltaminte Deichmann.


De asemenea, vizitatorii au fost atrasi si de patiseria Brioche Doree, prezenta pentru prima data in Romania.


De asemenea, proprietarii organizeaza, in perioada 25 februarie - 6 martie, o serie de evenimente menite sa creasca numarul de vizitatori.


In perioada urmatoare vor mai avea loc concerte ale unor trupe precum Morandi, Vama, Parazitii, Voltaj si Hi-Q.


In aceeasi perioada, cei care fac cumparaturi in mall pot participa la o tombola, care are drept premiu o vacanta de 7 zile, pentru doua persoane, la Rio de Jainero, plus bani de buzunar.


Bugetul de marketing alocat de proprietari se ridica la 1,3 milioane de euro.


Conform reprezentantiilor centrului comercial, primele date privind numarul de vizitatori vor fi disponibile vineri dimineata, acestia estimand pentru ziua deschiderii ca 50.000 de persoane care vor intra in mall.


Printre magazinele deschise in incinta mall-ului sunt atat branduri romanesti, cat si din cele internationale.


Astfel, Sun Plaza include un hipermarket Cora si magazine Baumax, Mobexpert, Flanco, precum si zone de lifestyle si fashion ocupate de Zara, C&A, Marks and Spencer, Debenhams, New Yorker, Hervis, Sprider, Koton, Diverta, Humanic si Deichmann.


Alti retaileri sunt Bershka, Pull&Bear, Douglas, Sephora, Nine West, Pimkie, Orsay, Promod, Motivi si Levi's.


In zona de restaurante vor fi deschise restaurante McDonald's, KFC, Pizza Hut, Cinnabon, Mezzo di Pasta, dar si Dristor Kebab.


Centrul va cuprinde 15 sali de cinema, care vor fi deshise in aprilie, cu o capacitate de 3.000 de locuri in multiplexul Cinema City, clubul de bowling si billiard Oxygen, care se intinde pe 2.000 metri patrati, cazinoul Game World, un pub si cafenele, printre care Starbucks si Brioche Doree.


Pe de alta parte, printre magazinele ce urmeaza sa fie deschise in perioada urmatoare se numara Debenhams, New Yorker, Hervis, Humanic, Koton, precum si Starbuks, McDonalds si Cinema City.


#magazine, # retaileri, # deschidere, # promotii, # sun plaza , #stiri Pizza Hut