Smart Holding invadeaza piata imobiliara de lux din Capitala

Miercuri, 09 Iulie 2008, ora 14:17
2216 citiri
Smart Holding invadeaza piata imobiliara de lux din Capitala

Smart Investments&Development, parte a grupului Smart Holding, are in plan investitii de circa 80-100 milioane de euro in urmatorii sase-sapte ani in Bucuresti, bani care urmeaza a fi alocati pentru constructia de locuinte de lux, a declarat directorul executiv al companiei, Avi Postelnik.Potrivit reprezentantului companiei, pe termen scurt, Smart Investments&Development are deja in plan trei noi proiecte rezidentiale in Capitala, dar si finalizarea pana la finalul acestui an a unui ansamblu de lux, Lotus Cismigiu, cu 22 de apartamente, in apropiere de parcul Cismigiu. Valoarea totala a investitiei in acest proiect este de 9,5 milioane de euro, iar finantarea este asigurata de Piraeus Bank Romania.


"Lotus Cismigiu este primul proiect pe care il vom finaliza in Romania si un ansamblu de referinta pentru portofoliul nostru din Europa Centrala si de Est. In acelasi timp, vom incepe lucrarile la alte doua proiecte rezidentiale de lux in 2008" a declarat Avi Postelnik.


Compania dezvoltatoare a proiectului Lotus Cismigiu mai are in portofoliu un proiect de 35 de apartamente langa parcul Cismigiu si un ansamblu de 27 de apartamente in cartierul Floreasca.


Pentru 2009, directorul executiv al companiei a mai spus ca Smart Investments&Development va aloca inca 15 milioane euro pentru un proiect cu apartamente de lux in zona Unirii din Capitala. "Lucrarile de constructie vor fi demarate in 2009, iar cladirea va cuprinde 66 de apartamente" a declarat miercuri  Postelnik.


Smart Development & Investments este parte a grupului international Smart Holding, care opereaza in Europa Centrala din 2003. Compania din Romania a fost infiintata in 2006, cu scopul de a dezvolta ansambluri rezidentiale premium in centrul si nordul Bucurestiului. Pana in prezent, totalul investitiilor Smart Development & Investments in Romania depaseste 27 de milioane de euro.