Piraeus, profitul de 25 mil euro, inainte de impozitare, in 2010

Joi, 24 Martie 2011, ora 15:15
1258 citiri
Piraeus, profitul de 25 mil euro, inainte de impozitare, in 2010

Profitul inainte de impozitare obtinut de Piraeus Bank Romania la 31 decembrie 2010 a fost de aproape 25 milioane euro, comparabil cu rezultatul inregistrat la 31 decembrie 2009, sustine directorul general executiv al bancii, Catalin Parvu, precizeaza NewsIn.

"In 2010, banca a avut o evolutie buna, avand in vedere contextul economic national.

Piraeus Bank Romania si-a mentinut un business stabil si sanatos, exprimat si de un raport cost - venituri de 35,7 %", a declarat Catalin Parvu.

De asemenea, seful Piraeus Bank Romania sustine ca a inregistrat o crestere a numarului de clienti cu 5%, in timp ce depozitele atrase au inregistrat un avans de 2%, iar volumul creditelor a scazut usor, pe fondul decalajului dintre imprumuturile rambursate de clienti si cele acordate.

Activele Piraeus Bank in Romania au ajuns la 3,94 miliarde euro la finalul anului trecut, in scadere cu 4% fata de 2009, in conditiile reducerii cu 6% a portofoliului de credite, arata un raport publicat joi de Piraeus.

Valoarea totala a creditelor a scazut cu 6%, la 3,198 miliarde euro, in timp ce portofoliul de depozite a crescut cu 2%, la 1,164 miliarde euro.

Veniturile inainte de provizioane s-au situat anul trecut la 191 de milioane de euro.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
#piraeus, #milioane, #euro, #profit , #stiri Piraeus Bank