Piraeus Bank Romania scade dobanzile la creditele de nevoi personale cu pana la 2,75%

Luni, 21 Septembrie 2009, ora 12:21
2088 citiri
Piraeus Bank Romania scade dobanzile la creditele de nevoi personale cu pana la 2,75%

Piraeus Bank Romania a redus de luni dobanzile la noile credite de nevoi personale Happy End in lei cu pana la 2,75 puncte procentuale, urmand ca in octombrie sa reduca si dobanzile la creditele in derulare, se arata intr-un comunicat transmis de banca, informeaza NewsIn.

Creditul Happy End este un imprumut de nevoi personale, fara garantie reala, cu dobanda variabila, in functie de mai multe perioade de creditare, fara a fi insa legata de nivelul indicilor de referinta ROBOR, EURIBOR, LIBOR.

Dobanda aferenta primei perioade de creditare a scazut de la 23,25% la 20,5%, in timp ce dobanda atasata celei de-a doua perioade de creditare a fost redusa de la 18,6% la 16,4%.

Astfel, la un imprumut de 40.000 lei acordat pe 120 luni, rata lunara in prima perioada de creditare va fi de 786,33 lei, iar pentru ce-a de-a doua perioada de creditare, rata lunara se va situa la 704,72 lei, potrivit calculelor bancii.

Pe parcursul lunii octombrie banca va uniformiza dobanzile aplicate portofoliului de credite Happy End si le va reduce pentru creditele deja acordate, in cazul in care depasesc noile valori procentuale.

In continuare, Piraeus Bank Romania va mentine dobanzile la depozitele in lei, care ajung pana la 11% pe an, in functie de produsul si perioada de maturitate.

Piraeus Bank Romania este detinuta de grupul elen Piraeus Bank Group, prezent cu 902 sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.

pirae

#piraeus, # dobanzi, # credite , #stiri Piraeus Bank