Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Piraeus Bank Romania atrage atentia populatiei asupra unor incercari de frauda pe internet

Piraeus Bank Romania atrage atentia populatiei asupra unor incercari de frauda pe internet

Piraeus Bank Romania a anuntat, miercuri, ca au fost trimise in numele bancii mesaje electronice care informeaza cetatenii, fie ca sunt sau nu clienti ai bancii, ca figureaza cu restante la creditul ipotecar CASAcum, dar banca ii indeamna sa ignore aceste mesaje si sa nu dezvaluie date personale.Banca a precizat ca nu este implicata in acest proces de e-mailing si, in plus, le recomanda celor care au primit un asemenea mesaj electronic sa il ignore si sa nu dea curs cererilor care prevad dezvaluirea codului de acces si a PIN-ului pentru accesarea serviciului Piraeus Online Banking sau a oricarui alt cod de acces sau PIN aferente produselor Piraeus Bank Romania.


"Sistemul de securitate al Piraeus Online Banking cuprinde, in afara codului de acces si a PIN-ului, elemente suplimentare de autentificare, menite sa protejeze clientii in fata unor astfel de atacuri", se mai arata in comunicatiul Piraeus Bank Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1069 ori