Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Piraeus Bank calculeaza dobanda variabila la creditele in lei pe baza ROBOR din 16 octombrie

Piraeus Bank calculeaza dobanda variabila la creditele in lei pe baza ROBOR din 16 octombrie

Piraeus Bank Romania va calcula dobanzile la creditele in lei acordate clientilor pe baza dobanzii de referinta ROBOR la trei luni din 16 octombrie, de 15,97% pe an, la care se adauga marja bancii, in contextul cresterii puternice a costului imprumuturilor pe piata interbancara, a anuntat banca. Decizia Piraeus Bank se va aplica retroactiv, si pentru persoanele care au contractat deja un imprumut de la banca.


"Pentru a atenua efectele negative ale cresterii dobanzilor la credite pe fondul scumpirii imprumuturilor interbancare, Piraeus Bank Romania va mentine ROBOR la nivelul nivelul aplicabil in data de 16 octombrie 2008, 15,97%, pentru 3 luni. Decizia bancii este menita sa asigure clientilor sai posibilitatea respectarii obligatiilor financiare in contextul financiar actual", se arata in comunicatul bancii.


Piraeus Bank Romania avea la jumatatea anului active de 3,95 miliarde euro si vrea sa ajunga la o retea de 180 de sucursale la sfarsitul acestui an. Banca s-a extins, in medie, cu sapte sucursale pe luna in acest an, care a condus la o crestere cu 45% a retelei de unitati fata de sfarsitul anului trecut.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1500 ori