Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Piraeus Bank a lansat doua credite punte, pentru cumpararea sau construirea de imobile

Piraeus Bank a lansat doua credite punte, pentru cumpararea sau construirea de imobile
Piraeus Bank Romania a lansat doua noi tipuri de credite destinate achizitionarii sau construirii de imobile, care pot fi contractate pe cel mult doi sau trei ani, cu dobanda variabila, pentru care suma maxima acordata poate ajunge la 75% din valoarea garantiilor clientului, a anuntat banca.

Primul produs - Spatios - este un credit de nevoi personale cu garantie reala (imobilul detinut de beneficiar) si este destinat persoanelor care detin deja o locuinta si vor sa cumpere sau sa construiasca o alta proprietate imobiliara. Dobanda pentru acest tip de imprumut este variabila si poate fi platita lunar sau la maturitate.

Rambursarea imprumutului se face intr-o singura transa, suma fiind obtinuta din vanzarea imobilului detinut anterior obtinerii creditului.

Avantajul il constituie faptul ca sumele platite lunar sunt formate doar din comisionul de administrare si dobanda, daca s-a optat pentru plata lunara a acesteia.

Al doilea produs - Cartier - este un imprumut ipotecar, adresat persoanelor care vor sa construiasca proprietati imobiliare destinate vanzarii. Perioada maxima de acordare este stabilita in functie de data de finalizare a constructiei inscrisa in proiectul de executie, fara a depasi 2-3 ani, se mai arata in comunicatul Piraeus Bank. Suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 75% din valoarea garantiilor constituite (terenul detinut si imobilul care urmeaza a fi construit).

Dobanda este, de asemenea, variabila si poate fi platita lunar sau la maturitate. Rambursarea imprumutului se face intr-o singura transa, la sfarsitul perioadei de creditare.

Ambele imprumuturi pot fi luate atat in lei, cat si in euro sau franci elvetieni.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1002 ori