Oxford Business Group a ales Action Global Communications Romania

Vineri, 29 Septembrie 2006, ora 16:29
858 citiri

Action Global Communications Romania a devenit agentia de Relatii Publice a grupului britanic Oxford Business Group (OBG), companie britanica specializata in servicii de analiza si consultanta, editor al cataloagelor anuale de analiza economica, politica si de business, publicate sub marca Emerging Markets. Action Global Communications va realiza si implementa campania de comunicare corporate a grupului britanic precum si campania de comunicare a brandului Emerging Romania.

"OBG se afla intr-un proces de extindere a retelei sale de analisti si implicit a activitatii sale. In acest context, ne-am indreptat catre Action Global Communications Romania convinsi ca experienta anterioara solida a agentiei, expertiza corporativa si cunoasterea temeinica a pietei ne vor ajuta sa ne consolidam pozitia pe piata Romaneasca.", a declarat Kimberly Hartman, Country Director OBG pentru Romania si Bulgaria.

Cu peste 30 de ani de experienta si o retea care cuprinde 30 de tari din Europa Centrala si de Est, Balcani, zona Mediterana, Africa de Nord si Orientul Mijlociu, Action Global Communications este una dintre cele mai extinse retele de PR din regiune.

In Romania, Action Global Communications este prezenta din 2001 si ofera servicii de consultanta specifice: comunicare corporativa si de brand, media relations, organizare de evenimente, gestionarea relatiilor de criza si comunicare interna. In portofoliul de clienti ai agentiei se afla companii precum: British Airways, BenQ Mobile, Enel, Germanos, Goodyear Dunlop Tires, OMV, Petrom, Piraeus Bank, Solectron sau Honeywell.

Oxford Business Group (OBG) este o companie specializata in cercetare si consultanta, cu sediul central in Marea Britanie. OBG ofera analize complexe si concise asupra evolutiei politice si macroeconomice a tarilor aflate in curs de dezvoltare din Golf, zona Levant a Orientului Mijlociu, Africa de Nord, Africa de Sud, Asia de Sud-Est si zona de sud a Balcanilor.

Cataloagele anuale de analiza si research pe teme economice si politice, publicate sub marca Emerging Markets Series, au devenit cea mai importanta sursa de informatii asupra tarilor din regiunile mentionate.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...