Locuinte executate silit, de vanzare in toata tara - Vezi cat costa

Marti, 05 Iulie 2011, ora 12:51
3072 citiri
Locuinte executate silit, de vanzare in toata tara - Vezi cat costa

Creditarea inaintea crizei s-a dovedit a fi foarte fructuoasa pentru banci care au acordat zeci mii de imprumuturi imobiliare. Acum, o parte din cei care si-au pus gaj casa au intrat in imposibilitatea de a mai plati ratele pentru care s-au angajat.

Banca Carpatica anunta ca organizeaza licitatie pentru un apartament cu trei camere de pe Calea Grivitei din Bucuresti. Pretul de pornire al acestuia este de 185.000 de lei.

Daca vreti sa depuneti o oferta pentru acest imobil va trebui, mai intai, sa depuneti o garantie de 10% din pretul de pornire.

In Constanta, Piraeus Bank vinde un apartament executat silit cu 4 camere, care ocupa o suprafata utila de 86,95 mp si are si balcoanele cu o suprafata de 10,15 mp este scos la licitatie pentru suma de 71.000 de euro.

Data desfasurarii licitatiei pentru acest apartament inca nu s-a decis.

Pentru 30.000 de euro puteti avea un apartament de 2 camere in Craiova. Imobilul are suprafata utila de 44,74 mp din masuratori si balcon in suprafata de 4,24 mp.

Apartamentul este confort I, avand ferestre din tamplarie PVC cu geam termopan si usa de intrare metalica, in interior usi celulare si balcon inchis cu tamplarie din PVC si geam termopan. Tot Piraeus Bank il vinde si pe acesta.

Citeste mai multe pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#locuinte executate silit, #apartamente executate, #apartament , #stiri Piraeus Bank