Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

DBSol Consulting se extinde prin franciza

DBSol Consulting se extinde prin franciza

Firma de consultanta financiar - bancara, DBSol Consulting, isi va extinde activitatea de broker de credite in intreaga tara prin intermediul unei retele de franciza. Pana in prezent au fost incheiate parteneriate pentru orasele Ramnicu-Valcea, Ploiesti si Piatra Neamt. Negocierile sunt avansate pentru alte cincisprezece localitati.

"Consideram ca franciza este cea mai buna modalitate de a ne dezvolta. Pe de o parte, oferim sansa persoanelor care sunt interesate sa lucreze in acest domeniu sa aiba propria afacere si sa beneficieze de expertiza si de tot sprijinul nostru. Pe de alta parte, venim in intampinarea clientului final care are nevoie, la el in oras, de un sfat competent pentru alegerea celei mai bune solutii de creditare", a afirmat Liviu Andrei, director executiv DBSol Consulting.

Fiecare franciza poate deservi clientii care locuiesc sau lucreaza in judetul respectiv. Consilierii financiari pot oferi clientilor comparatii intre ofertele bancilor partenere si ajutor in alegerea creditului potrivit, pe langa asistenta si consultanta gratuite la obtinerea imprumuturilor gratuite.

"In urma lansarii proiectului de dezvoltare a DBSol prin franciza am fost asaltati de cereri din toate orasele importante ale tarii. Dorim sa ne selectionam partenerii cu foarte mare atentie, astfel incat fiecare persoana care apeleaza la noi sa fie mai mult decat multumita de serviciile oferite", adeclarat dl. Andrei.

Astfel, clientii DBSol Consulting, atat persoane fizice, cat si juridice, beneficiaza de consultanta pentru produsele de creditare oferite de Raiffeisen Bank, Volksbank, Piraeus Bank, OTP Bank, CreditEurope Bank, Unicredit ?iriac, Banca Romaneasca, Banca Comerciala Romana si Alpha Bank.


<b>Bloombiz</b>

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 990 ori