Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bega Chim se imprumuta de la Piraeus Bank Romania

Bega Chim se imprumuta de la Piraeus Bank Romania

Societatea Bega Chim SA Timisoara contracteaza un imprumut de 3,3 milioane euro de la Piraeus Bank Romania pentru achizitia a doua terenuri si pentru refinantarea unui alt credit, a anuntat, vineri, compania.

Actionarii companiei au decis in cadrul adunarii generale ca din imprumutul de 3,3 milioane euro contractat de la Piraeus Bank, suma de 2,3 milioane euro sa fie folosita pentru achizitia a doua terenuri aflate in Timisoara, iar un milion de euro sa fie utilizati pentru refinatarea unui al credit pe care Bega Chim l-a contractat de la HVB-Tiriac Bank.

Compania va garanta imprumutul de 3,3 milioane euro cu o ipoteca asupra unui teren si cladirile edificate pe acesta din Timisoara, proprietati ale societatii, dar si cu un contract de garantie mobiliara care prevede cesiunea contractelor de inchiriere incheiate de Bega TM SA in valoare de 150.000 euro, plus trei bilete la ordin.

Bega Chim este membra a grupului de firme Bega Grup din Timisoara. Acesta reuneste circa 30 de companii din domenii diferite de activitate, precum turism, retail, imobiliare, constructii, productia de material rulant sau motoare electrice. Bega Grup apartine oamenilor de afaceri Marius si Emil Cristescu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1256 ori