Dezvoltator imobiliar important din Capitală pune la vânzare Avalon Estate. Când vor fi finalizate locuințele

Miercuri, 19 Iunie 2024, ora 16:53
92 citiri
Dezvoltator imobiliar important din Capitală pune la vânzare Avalon Estate. Când vor fi finalizate locuințele
Locuințe deja vândute de Prime Kapital în proiectul Avalon Estate - Faza 1 FOTO Prima Kapital

Prime Kapital, dezvoltator, investitor și operator imobiliar integrat din București, a lansat vânzările pentru Faza 2 de dezvoltare a Avalon Estate, un proiect rezidențial cu acces auto limitat, dezvoltat în zona de nord a Bucureștiului, aproape de principalul centru de business al orașului. Perioada estimată pentru finalizarea acestei faze este sfârșitul anului 2025.

În urma rezultatelor excelente înregistrate în etapa de vânzări pentru locuințele din Faza 1 și după instalarea primilor rezidenți, potrivit Prima Kapital, Faza 2 din Avalon Estate cuprinde scoaterea la vânzare a trei clădiri cu acces din alei preponderent pietonale, între care și ultima clădire tip T (T1), alături de două clădiri noi de apartamente cu regim redus de înălțime, aducând astfel totalul unităților dezvoltate la aproape 70% din proiect. În această etapă de dezvoltare se va finaliza și ultima secțiune a parcului central, care va include o amenajare acvatică conectată cu pârâul artificial ce traversează parcul. Dincolo de rolul estetic, acesta va avea contribui și la colectare și filtrarea apelor pluviale, înainte de a le elibera în lacul natural de lângă proiect, relatează compania.

Ce facilități oferă locuințele din Avalon Estate

Duo-ul de clădiri de apartamente (A2b și A3b) va beneficia de detalii actualizate pe fațade, dar și de noi tipologii de locuințe, în completarea celor deja finalizate. Faza 2 va include aproximativ 800 m² de spații comerciale tip boutique, cu dublă orientare, inclusiv către aleea interioară fără trafic auto.

În 2023, Avalon Estate a fost premiat în cadrul Anualei de Arhitectură, fiind proiectul câștigător al secțiunii „Arhitectură construită / Arhitectura locuinței colective”.

Faza 1 a proiectului a fost construită pe o infrastructură bine gândită și proiectată (de exemplu, conceptul de pârâu artificial integrat), în timp ce noile dispuneri, fațade și tehnologii implementate continuă să completeze clădirile livrate, asigurând în același timp varietatea în cadrul dezvoltării. „Toate unitățile dispun de ferestre mari și terase, grădini sau logii generoase, pentru a valorifica spațiile interioare și exterioare, mai ales având în vedere că majoritatea unităților vor avea vederea către alei pietonale. În plus, noile clădiri vor integra un nou concept de alee, extinzând și mai mult zonele comune și spațiile dintre clădiri, într-un cadru fără trafic auto.”, mai arată comunicatul de presă emis de companie.

Faza 2 marchează, totodată, ultima oportunitate de a achiziționa unul dintre ultimele 14 townhouse-uri care urmează să fie construite în Avalon Estate, adaptate la compartimentarea cea mai apreciată și solicitată din Faza 1, care s-a vândut imediat după lansare și care include caracteristici precum:

Trei dormitoare mari.Zone separate de zi și de noapte.O intrare principală și una secundară - similar cu o vilă individuală.Ieșire către alee 100% fără acces auto.Spații distincte pentru activități de familie și divertisment.Terasă privată de 40 m².Înălțimi libere de 2,85 m, 3,2 m și 3,4 m.Perete de depozitare la parter, destinat bicicletelor și altor obiecte personale.Priveliști impresionante.Opțiunea de a cumpăra locuința „la gri” sau cu finisaje incluse.

În timp ce lucrările la subsolurile, fundațiile și infrastructura aferentă clădirilor din Faza 2 au fost definitivate deja în 2023, finalizarea întregii faze este estimată pentru ultima parte a anului viitor.

...citeste mai departe despre "Dezvoltator imobiliar important din Capitală pune la vânzare Avalon Estate. Când vor fi finalizate locuințele" pe Ziare.com

#piata imobiliara bucuresti, #dezvoltator imobiliar, #dezvoltator imobiliar avans, #vanzare apartamente, #vanzare apartamente Bucuresti , #Stiri Macroeconomie

Curs valutar

1 EUR = 4.9709 RON

0.0017

1 USD = 4.5670 RON

0.0202
  1. Profeție despre viitorul omenirii: România și Polonia, creștere masivă în următorii 30 de ani. "E în interesul strategic al SUA"
  2. Un expert de la Berkeley anunță prăbușirea Rusiei: SUA îl lovesc pe Putin, tăindu-l de la o resursă americană vitală
  3. Care este stadiul lucrărilor pe Valea Oltului după aproape o săptămână de la închiderea circulației. Anunțul directorului CNAIR FOTO
  4. Cea mai impresionantă autostradă din lume, care surprinde prin lățimea ei. Unde a fost construită și câte benzi are VIDEO
  5. Intră în vigoare noile bilete pentru trenuri metropolitane, valabile în toată țara. "Oferă libertate călătorului"
  6. Noi taxe și impozite în România. Anunț teribil de la un fost secretar de stat al Guvernului: „Nu sunt liniștit pentru 2025"
  7. S-a dat startul licitației pentru execuția unei o noi autostrăzi. Va avea 62 de kilometri și ar trebui să fie gata în 30 de luni FOTO
  8. Al 2-lea ”tigru” al Europei lovit de un șoc economic: 500.000 de români expuși periculos
  9. Situația datoriei publice a României pe termen scurt ne împinge spre catastrofă. Rezervele valutare ale BNR nu fac față împrumuturilor
  10. Exodul a 300 de milioane de oameni, care lasă lumea mută: Miracolul Chinei și planul de a depăși SUA