Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MKB Romexterra Leasing vrea sa ia cu imprumut 41 milioane euro de la MKB Bank din Ungaria

MKB Romexterra Leasing vrea sa ia cu imprumut 41 milioane euro de la MKB Bank din Ungaria

Actionarii companiei MKB Romexterra Leasing vor decide, pe 31 iulie, cu privire la contractarea unor linii de credit de 41 milioane euro de la MKB Bank ZRT din Ungaria, potrivit convocatorului AGA publicat in Monitorul Oficial.Actionarii vor avea pe ordinea de zi si imputernicirea conducerii societatii pentru negocierea, stabilirea si indeplinirea tuturor operatiilor necesare imprumutului, inclusiv de constituire a garantiilor aferente, se arata in convocator.


In 2007, MKB Romexterra Leasing a finantat bunuri de 78 milioane euro, de aproape patru mai mult decat in 2006, cand finantarile acordate au insumat 21 milioane euro.


Compania a afisat, in 2007, venituri de 7 milioane euro din activitatea de leasing si un profit net de 1 milion euro.


Compania MKB Romexterra Leasing IFN are ca actionar majoritar MKB Romexterra Bank, care detine 92,87% din capital, Petromservice SA si Grup Servicii Petroliere detin cate 2,21% din actiuni, in vreme ce restul de 2,71% din capital apartine altor actionari persoane fizice si juridice.


MKB Romexterra Bank este controlata de MKB Bank ZRT din Ungaria, aceasta fiind, la randul sau, o subsidiara a BayernLB, a saptea banca din Germania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1200 ori