Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gheorghe munceste pe gratis

Gheorghe munceste pe gratis
Doua emisiuni la Realitatea TV, A"13-14A" la Total, fara planuri de viitor, inca adolescent, inca suparat. Andrei Gheorghe cistiga bani din afaceri despre care nu vorbeste. In restul timpului ii vin idei. Spune ca Adrian Sirbu ar putea avea un dulap plin cu proiectele sale.
Nu cistig din televiziune nimic. Fac emisiunile astea pe gratis. Voiam sa fac acest show-TV A"am o stire pentru tineA" pentru ca era un proiect in care eu am crezut foarte tare. Ma simteam confortabil cu el, simteam ca va iesi bine. Am avut o oftica foarte mare ca nu am reusit sezoane la rind sa-l fac. Oricum, acum nu pot sa-l produc pentru ca nu am timp de asa ceva, de aceea se ocupa Adela Harnagea. Lucrez o data pe saptamina la emisiune. N-o sa ma omoare asta. E oricum for fun, nu-mi iese nici un leu.

Jurnalul insa a fost o intimplare. I-a venit ideea lui Robert Tatarus intr-o dimineata in sedinta. Mie mi s-a parut o idee foarte timpita si foarte periculoasa, numai ca m-a luat gura pe dinainte si am zis da. Acum sint multumit, tot ce am zis ca o sa fac dupa acea prima editie am reusit sa fac.

Radioul - terapie

Ce ma tine in picioare e radioul. Cred ca A"13-14A" pentru mine functioneaza ca psihoterapeutul de serviciu, asta fara sa fiu cu capul prea tare. Acolo se vede cu cit sint mai alergat si mai turat, cu atit sint mai anxios si mai ciudat in emisiune. Daca sint relaxat, emisiunea e asa, o liniste, floricele, muzica chill. E bine, pentru ca in mod normal trebuie sa platesti la psihoterapeut.

Midnight killer - imposibil

Nu se mai poate face emisiune de noapte si oricum nu mai pot eu. Ar fi prea mult sa mai stau duminica noaptea trei ore in direct. Cind am venit in Bucuresti se putea ca eram cam nebun. Om la 34 de ani, cu nevasta si copil, am plecat de la 2.000 de dolari la 35 de dolari pe emisiune.

Biroul din Grivitei? - SOG

Ma ocup de divizia media a PetromService fara sa fiu sef pe undeva. Realitatea TV este un proiect care le apartine lui Sergiu Toader, Sorin Enache, Mihai Tatulici, produsul este al lor. Radio Total e facut de Sarpe, eu nu am contributii mari, lucrurile spectaculoase sint facute de altii, nu de mine. Eu lucrez pentru mine. Il consiliez pe domnul Luca. Sint pe probleme de media Sorin Ovidiu Gheorghe. N-am iaht, pentru ca familia mea nu se intelege bine cu apa. Nici sotia nici fata n-au putut sa fie convinse sa mearga cu un iaht. Ies la bere cu Vintu. Nu iesim insa in cluburi, pentru ca Vintu nu iese in cluburi, el e un tip mai retras.

Restul - proiecte

Acum sint intr-o perioada mai confuza. Daca ma intrebi ce o sa fac in urmatorii cinci ani nu stiu sa spun. Stiu doar ca lucrez pentru mine. Majoritatea timpului mi-o ocup cu proiecte pe care vreau sa le fac. Investesc in ele timp. Nu e neaparat vorba de bani, e vorba de interes. Daca pierd ore intregi pe saptamina cu Alexandru Vakulovski nu e vorba de bani. Anul trecut am muncit ca un bou ca sa fac un proiect foarte mare si misto in care voiam sa fac o expozitie uriasa de arta instalationista in mijlocul Bucurestiului. Am luat legatura cu oamenii, am facut tot ce trebuia dar pina la urma n-a mers. Asa se intimpla. Important e sa fiu implicat in ele. Am vrut sa fac tot felul de lucruri, si in televiziune si in afara ei. Cred ca la Sirbu in birou exista un dulap numai pentru proiecte de-ale mele care nu s-au facut. Nici nu ai cum sa te intorci la ele, pentru ca acum nu mai sint de actualitate. A


Cotidianul


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 980 ori