Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Petrom va suplimenta livrarea de gaze catre populatie

Petrom va suplimenta livrarea de gaze catre populatie
Petrom a decis livrarea suplimentara a 200 milioane metri cubi de gaze naturale consumatorilor romani in lunile ianuarie si februarie, provenite din cantitatile de gaze naturale stocate in vara anului 2005.Pentru a asigura derularea optima a livrarilor de gaze naturale in perioada rece, Petrom va creste volumul livrarilor zilnice de gaze naturale, care ating 14,15 milioane metri cubi, cu 3,4 milioane metri cubi pe zi in lunile ianuarie si februarie, respectiv 200 milioane metri cubi.
Suplimentarea volumului cu circa 200 milioane metri cubi este posibila datorita inmagazinarii, in depozite subterane, in vara anului 2005, a unei cantitati totale de 485 milioane metri cubi. Cheltuielile aferente inmagazinarii acestei cantitati au fost suportate exclusiv de catre companie, gazele astfel stocate urmand a fi utilizate in situatii similare celei prezente.

Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 513 ori