Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Petrom va achizitiona vagoane produse in Romania de o firma britanica

Petrom va achizitiona vagoane produse in Romania de o firma britanica
Consortiul format din IRS Leasing din Marea Britanie, in asociere cu SC Meva Drobeta Tr. Severin si SC Romvag Caracal, a castigat licitatia internationala intermediata de Bursa Romana de Marfuri (BRM) prin care SNP Petrom va achizitiona 200 de vagoane cisterne noi.In conformitate cu termenii tranzactiei, Petrom va plati 21,6 milioane de dolari in rate lunare timp de cinci ani de la livrarea fiecarui vagon nou, iar vagoanele vor fi produse in Romania. Compania Petrom va folosi noile vagoane pentru transportul produselor petroliere si a gazelor petroliere lichefiate.
Aceasta a fost cea mai semnificativa procedura care a fost organizata in saptamana 5 - 9 iulie la BRM, in care valoarea totala de tranzactionare s-a ridicat la 25,6 milioane dolari.

Toate cele 19 licitatii desfasurate in ringul bursier ordonatorilor diferente favorabile de pret de circa 400.000 de dolari, estimeaza BRM.


Sursa: Banii Nostri

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1179 ori