Petrom a investit 29 mil euro in depozitul de la Brazi

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 09:59
1434 citiri
Petrom a investit 29 mil euro in depozitul de la Brazi

Compania OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a finalizat constructia depozitului de carburanti de la Brazi, in cadrul platformei industriale a rafinariei Petrobrazi, valoarea totala a investitiei ridicandu-se la circa 29 milioane euro, transmite NewsIn.

Cu o capacitate totala (inclusiv aditivi) de 8.120 metri cubi, depozitul de la Brazi va asigura aprovizionarea zonei centrale si de est a Romaniei, respectiv judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Galati, Ialomita si Braila, potrivit unui comunicat al companiei.

"Cu o retea moderna de depozite vom fi mai eficienti si vom furniza produse clientilor Petrom in deplina conformitate cu standardele romanesti si europene pentru aceasta activitate, operationale, de siguranta si mediu.

Cu doua depozite nou construite, respectiv Brazi si Jilava (2009), ne-am atins obiectivul nostru pentru 2010 in ceea ce priveste modernizarea infrastructurii de depozite de carburanti", a declarat membrul Directoratului Petrom, responsabil cu activitatea de Rafinare, Neil Anthony Morgan.

Produsele petroliere livrate la depozitul Brazi sunt stocate in rezervoare supraterane, prevazute cu sisteme automate de masurare a volumului si temperaturii, sistem automat de protectie pentru supra-alimentare si sistem fix de stingere a incendiilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#petrom, #brazi, #milioane, #euro , #stiri Petrom