Petrom a inceput productia de bitum modificat

Joi, 24 Iunie 2010, ora 12:09
3207 citiri
Petrom a inceput productia de bitum modificat

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom a inceput productia de bitum modificat cu polimeri in Romania, sub brandul OMV Starfalt® PmB, si estimeaza vanzari de circa 25.000 tone in acest an, pe piata din Romania si Bulgaria, potrivit unui comunicat emis joi de companie, informeaza NewsIn.

"Faptul ca producem acest bitum modificat in Romania aduce o serie de beneficii clientilor nostri. Le furnizam acestora acelasi produs de top, in conditiile reducerii cu circa 50% a timpului de livrare. De asemenea, costurile de transport se reduc semnificativ", a declarat Rainer Schlang, membru al Directoratului Petrom, responsabil cu activitatea de marketing si Director General al OMV Petrom Marketing SRL.

OMV Starfalt® PmB a fost comercializat pe piata din Romania inca din 2008 prin intermediul OMV Petrom Marketing.

OMV Starfalt® PmB este un liant bituminos modificat cu elastomeri, produs pe baza unei tehnologii dezvoltatate in laboratoarele OMV.

"OMV Starfalt® PmB este caracterizat in special de elasticitatea deosebita, intervalul mare de plasticitate si are o adezivitate excelenta, indiferent de conditiile de clima. Prin urmare, produsul reprezinta solutia ideala pentru constructia de drumuri in regiuni cu conditii climaterice dificile, trafic greu si solicitari extreme", se mai arata in comunicatul companiei.

OMV produce bitum modificat cu polimeri in Germania, Austria si in Ungaria.

De asemenea, Petrom intentioneaza sa consolideze activitatile de marketing din Romania, care in prezent se desfasoara prin trei persoane juridice - OMV Petrom SA, OMV Petrom Marketing SRL si M.P.Petroleum Distributie SRL - in cadrul unei singure entitati, OMV Petrom Marketing SRL.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bitum modificat petrom productie , #stiri Petrom