Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Petrom isi va construi un nou sediu central

Petrom isi va construi un nou sediu central
Compania Petrom vrea sa construiasca in viitor un birou central pentru intreaga companie - Petrom City- pe un teren pe care il detine in nordul Capitalei, in locul unui fost depozit de carburanti. Dintr-o suprafata totala de aproximativ 200.000 metri patrati, complexul de birouri va avea 46.000 mp dedicati spatiilor de birou, iar inca aproximativ 30.000 mp vor fi construiti in subteran."Mutarea va reprezenta o crestere importanta a eficientei pentru Petrom in ce priveste costul general legat de infrastructura. Cu acest nou complex de birouri Petrom va stabili nu doar noi standarde in privinta mediului de lucru, dar va contribui totodata la continuarea dezvoltarii acestei zone a orasului", a declarat Reinhard Pichler, director financiar al Petrom.

Odata finalizat, Petrom City va gazdui toti angajatii Petrom de la birourile din Bucuresti si alte servicii centrale localizate in prezent in intreaga tara, realizand o unificare a 60 de puncte de lucru din Romania. In prezent, 3.000 de angajati sunt localizati in cinci spatii de birouri in Bucuresti si in imprejurimi.


Prima parte a Petrom City va fi finalizata la inceputul anului 2008, cand 1.700 de angajati se vor muta aici. Ulterior, pana in anul 2009 se vor muta toti ceilalti angajati din Bucuresti si imprejurimi. Inceperea constructiei este estimata pentru acest an.

Petrom este cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze, cu activitati in sectoarele explorare si productie, rafinare si produse petrochimice, precum si comercializare.

Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 787 ori