OMV a gasit titei in Irak

Sambata, 04 Iunie 2011, ora 13:13
1279 citiri
OMV a gasit titei in Irak

OMV a descoperit titei in regiunea Kurdistan, Irak, conform NewsIn.

In prezent, OMV foreaza o sonda de explorare (Bina Bawi 3) si a descoperit hidrocarburi in una dintre principalele zone investigate. Sonda continua forarile, iar compania va investiga descoperirea si pe durata exploatarii acesteia, inclusiv prin evaluarea pe adancime, spun oficialii grupului.

"La o prima analiza, este vorba despre titei de buna calitate, ce a iesit la suprafata in urma unui test de extractie. Vom continua forarile si sunt increzator ca rezultatele finale vor fi promitatoare", a declarat membrul Consiliului Director OMV, divizia Explorare si Productie, Jaap Huijskes.

Cu vanzarile grupului de 23,32 miliarde de euro si 31.398 de angajati in 2010, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale austriece listate la bursa. In domeniul Explorare si Productie (E&P), OMV activeaza in doua tari principale, Romania si Austria, si detine un portofoliu international echilibrat. La sfarsitul anului 2010, OMV detinea rezerve dovedite de petrol si gaze naturale de aproximativ 1,15 miliarde bep si a inregistrat o productie de aproximativ 318.000 bep/zi in 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#explorare titei, #omv petrom, #petrol asia, #petrol irak , #stiri Petrom