Hunt Oil se muta la Bucuresti

Miercuri, 09 Februarie 2011, ora 16:12
2718 citiri
Hunt Oil se muta la Bucuresti

Hunt Oil Company of Romania (HOCR), filiala a Hunt Oil Company din Dallas (Statele Unite) informeaza printr-un comunicat ca isi muta biroul din Londra in Bucuresti si ca in septembrie anul trecut HOCR a semnat un parteneriat cu OMV Petrom pentru doua licente de explorare in Romania, relateaza NewsIn.

"Romania prezinta un potential urias pentru noi descoperiri, ca de altfel intreaga regiune.

Romania dispune de o forta de munca foarte calificata si motivata, cumulate cu o experienta indelungata in domeniu si o infrastructura deja existenta pentru industria petrolului si gazelor.

Suntem increzatori ca aplicarea unor tehnologii de ultima ora in licentele noastre de explorare vor duce la descoperirea de noi depozite de gaze si petrol in urmatorii ani", a declarat presedintele Hunt Oil Company in Romania, Tom Cwikla.

La randul sau, Mark Sturgess, numit recent director general al birourilor regionale Hunt Oil din Bucuresti, a afirmat ca Romania este un centru strategic in dezvoltarea sa regionala, datorita pozitiei sale excelente si relatiilor istorice de cooperare cu sud-estul Europei si Orientul Mijlociu.

"Suntem incantati sa ne extindem operatiunile in Romania si sa ne conducem toate activitatile de explorare din Europa de la Bucuresti.

Speram ca aceste doua licente obtinute in Romania sa fie doar primele dintr-o serie de oportunitati de dezvoltare in regiune", a declarat Tom Cwikla.

Hunt Oil Company of Romania este o filiala a Hunt Oil Company, care face parte din grupul de companii Hunt condus de Ray L. Hunt.

 

#hunt oil, #industria petroluui si gazelor , #stiri Petrom