Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Conpet a incheiat un contract de circa 309 milioane lei cu OMV Petrom

Conpet a incheiat un contract de circa 309 milioane lei cu OMV Petrom


Conpet Ploiesti a incheiat joi un contract pentru transportul titeiului cu OMV Petrom, in suma de 308,746 milioane lei, conform unui raport remis, joi, Bursei de Valori Bucuresti.

Contractul vizeaza prestarea serviciilor de transport titei din tara si import, gazolina si condensat de la punctele de primire la punctele de predare stabilite de parti, pana in data de 29 februarie 2020.

Garantia constituita de OMV Petrom si valabila pana la 31 martie 2020 este de 21,868 milioane lei. Penalitatile de intarziere vor fi de 0,04%/zi.

Durata contractului este de la 1 martie 2019 la 29 februarie 2020.

Conpet ofera servicii specializate de transport petrolier prin conducte si cu vagoane cisterna pe calea ferata (CF), asigurand aprovizionarea rafinariilor cu titei si derivate ale acestuia din productia interna si din import.

Societatea opereaza o retea de conducte cu o lungime de 3.800 km, care traverseaza 24 de judete ale tarii. Operatiunile de transport sunt coordonate de la Dispeceratul Central.

Sistemul de conducte pe care il administreaza include statii de pompare, rampe de incarcare - descarcare, cazane CF si parcuri de rezervoare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1096 ori
Citeste mai multe despreConpet contract OMV Petrom