Benzina mai ieftina de la Petrom

Marti, 09 Octombrie 2007, ora 23:25
957 citiri

Compania Petrom a decis reducerea pretului benzinelor cu sase bani pe un litru, incepand cu 10 octombrie, in timp ce pretul motorinelor va ramane neschimbat, a informat, marti, compania.Astfel, pretul benzinelor comercializate in statiile Petrom si PetromV scade cu sase bani pe litru, in timp ce pretul motorinelor ramane neschimbat.

"Masura de modificare a preturilor practicate de Petrom vine ca urmare a scaderii cotatiilor internationale, adaptata conditiilor de piata din Romania", se precizeaza in comunicatul remis de companie, marti, pentru NewsIn.

Politica de preturi a Petrom, adoptata la inceputul anului 2005, tine seama de evolutiile internationale ale pretului produselor petroliere dar si de contextul pietei interne.

Ultima modificare a preturilor practicate de Petrom a fost operata pe data de 24 septembrie, cand pretul benzinelor comercializate in reteaua proprie a crescut cu sase bani/litru, in timp ce pretul motorinelor a crescut cu maximum sapte bani/litru.

Petrom SA detine in Romania circa 500 de statii Petrom, dintre care 77 de statii functioneaza conform unui concept modern, care introduce standarde de calitate internationala, PetromV.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <ahref=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...