Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

AVAS solicita in instanta anularea partiala a bugetului de investitii a Petrom in 2007

AVAS solicita in instanta anularea partiala a bugetului de investitii a Petrom in 2007
AVAS a solicitat Tribunalului Bucuresti anularea partiala a Hotararii AGEA a Petrom privind aprobarea bugetului de investitii revizuit pe anul 2007, iar primul termen de judecata este fixat pentru 6 martie, se precizeaza intr-un comunicat al Petrom emis vineri Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

"Prin cererea de chemare in judecata care face obiectul dosarului nr. 2907/3/2008 pe rolul TribunaluluiBucuresti, AVAS a solicitat anularea partiala a Hotararii AGEA a Petrom SA din data de 27 noiembrie 2007 privind aprobarea bugetului de investitii revizuit pe anul 2007. Primul termen de judecata a fost fixat pe data de 6 martie 2008", informeaza compania Petrom in comunicatul emis vineri BVB.

Compania de petrol si gaze Petrom considera aceasta cerere a Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS) ca fiind neintemeiata.

"Petrom considera ca cererea AVAS este neintemeiata intrucat Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor a carei decizie este atacata a fost convocata i s-a desfasurat cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare, fiind respectate drepturile tuturor actionarilor societatii", anunta comunicatul.

AVAS detine 20,63% din actionariatul Petrom.

<a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz </a> ca sa primesti in fiecare dimineata prin e-mail ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 792 ori