Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Angajatii Petrom au pierdut 1,5 miliarde de lei

Angajatii Petrom au pierdut 1,5 miliarde de lei

Petrom avea la momentul privatizarii peste 50.000 de salariati, iar angajatii trebuiau sa primeasca un pachet de actiuni de 8%. Din cauza cotatiilor scazute a titlurilor Petrom de anul trecut, Asociatia Salariatilor a decis sa nu mai solicite vanzarea pachetului de actiuni.

Pachetul de pana la 8% din actiunile Petrom presupunea ca salariatii sa poata cumpara titlurile cu 0,0525 euro (0,2158 lei la cursul din 2004) pe actiune, acelasi platit de OMV la privatizare.

De asemenea, cotatiile la Bursa de Valori Bucuresti ale companiei atingeau chiar si 0,6 lei pe actiune la inceputul anului 2007, scrie Adevarul.


"In momentul cand noi am vrut urgentarea procesului, cotatiile erau la 0,6 lei pe actiune. Insa la valorile de acum am fi nebuni sa cerem finalizarea cadrului legal, astfel ca i-am lasat in pace (pe reprezentantii ministerului - n.r.)", au declarat, pentru cotidianul amintit surse din conducerea Asociatiei.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1775 ori
Citeste mai multe despreactiuni angajatii omv petrom titluri