Pensii speciale si pentru medicii si asistentele de pe ambulanta? Ce conditii ar trebui sa indeplineasca

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 19:05
2417 citiri
Pensii speciale si pentru medicii si asistentele de pe ambulanta? Ce conditii ar trebui sa indeplineasca
Foto: Arhiva Ziare.com

Personalul operativ din cadrul serviciilor de ambulanta ar putea beneficia de pensii speciale, se arata intr-o initiativa legislativa depusa la Senat de 82 de parlamentari.

Acestia, cei mai multi din PSD si UNPR, dar carora li s-au adaugat si reprezentanti ai PNL, UDMR si ai minoritatilor, au depus in urma cu sase zile la Senat un proiect de lege privind Statutul personalului profesionist operativ de interventie din cadrul Serviciilor de Ambulanta Judetene si al Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, informeaza Mediafax.

In acesta sunt reglementate obligatiile si drepturile personalului profesionist de interventie - medici, asistenti medicali, ambulantieri/soferi de autosanitara si operatori registratori de urgenta. Parlamentarii considera ca acestia trebuie sa dobandeasca un regim special, avand in vedere ca isi desfasoara activitatea in conditii deosebit de periculoase.

Parlamentarii au aprobat pensii speciale si pentru alesii locali

Astfel, potrivit articolului 18, ...citeste mai departe despre "Pensii speciale si pentru medicii si asistentele de pe ambulanta? Ce conditii ar trebui sa indeplineasca" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pensii speciale personal ambulanta, #medici asistente ambulanta pensii, #pensii speciale Romania , #Stiri Pensii