Ovidiu Tender a vandut Hotelul Covasna din Neptun

Vineri, 12 Iunie 2009, ora 16:18
2895 citiri
Ovidiu Tender a vandut Hotelul Covasna din Neptun

Oamenii de afaceri Niculae si Ion Dusu din Constanta, care detin hoteluri in Mamaia si Neptun, precum si producatorul de BCA Celco Constanta, au cumparat, prin firma OMB Grup Invest, hotelul Covasna din Neptun, de la Ovidiu Tender, pentru suma de 5,2 milioane lei (1,2 milioane euro).

Tender a vandut, miercuri, prin firma Inter Center Service Timisoara, un pachet de actiuni reprezentand 96,6% din actiunile firmei hoteliere Covasna Estival 2002 (CVAS), care detine hotelul Covasna din Neptun, precizeaza Mediafax.

Titlurile au fost cedate printr-o tranzactie, la pretul de 2,22 lei, respectiv cu 19,35% peste cotatia celui mai recent transfer cu aceste actiuni, realizat la 23 decembrie.

Hotelul Covasna din Neptun este clasificat cu doua stele si dispune de 190 de camere.

Firma OMB Grup Invest a fost infiintata in 2007, prin divizarea producatorului de BCA Celco Constanta, controlat de Niculae si Ion Dusu, care au fiecare cate 41,41% din titlurile societatii.

Actionarii Celco au aprobat in 2007 desprinderea din societate a mai multor active, printre care si hotelul Traian din Neptun, preluat de firma Sulina Estival 2002, controlata de familia Dusu.

Ei mai detin si hotelurile Sulina, Delta, Dobrogea din Neptun si Condor din Mamaia.

Inter Center Service a preluat aproape intreg pachetul de actiuni al firmei hoteliere la finele anului 2007, cand a cumparat de la SIF Transilvania (SIF3) o participatie de 39,62% din capitalul social al Covasna Estival 2002, pentru doua milioane de lei.

Inter Center Service este controlata in proportie de 54% de Ovidiu Tender, iar Consiliul Judetean Timis detine 46% din actiuni.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#hoteluri, #suma, #tender, #vanzare , #stiri Ovidiu Tender