Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Profitul reinvestit in tehnologii nu va mai fi impozitat

Profitul reinvestit in tehnologii nu va mai fi impozitat

Codul Fiscal va fi modificat in termen de o luna prin introducerea unei prevederi care va permite neimpozitarea profitului reinvestit in tehnologii, a declarat presedintele Consiliului National pentru intreprinderi Private Mici si Mijlocii din Romania, Ovidiu Nicolescu.

Neimpozitarea profitului reinvestit va fi inclusa in programul anticriza care urmeaza sa fie adoptat de Guvern, a afirmat presedintele Consiliului pentru intreprinderi Private Mici si Mijlocii, la finalul discutiilor de luni dintre reprezentantii Ministerului Finantelor si cei ai sindicatelor si patronatelor privind pachetul de masuri anticriza.

Adoptarea acestei facilitati va determina un minus bugetar de 3,44 miliarde lei (0,59% din PIB), conform estimarilor din pachetul de masuri anticriza.

Reprezentantii Ministerului Finantelor Publice au promis partenerilor sociali, in urma cu o saptamana, ca vor rescrie Codul Fiscal cu toate modificarile, inclusiv cele privind masurile anticriza, si vor republica lega pana la 31 martie.

Actualul Cod Fiscal are la baza Legea numarul 571 din 2003, care a fost modificata in acest interval prin 20 de ordonante de urgenta.

 


Sursa: MediafaxTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 733 ori
Citeste mai multe desprecnpmmr cod fiscal impozitare nicolescu profit