Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

OTP cumpara 75,1% din actiunile Zepter Banka din Serbia

OTP cumpara 75,1% din actiunile Zepter Banka din Serbia
Conform Budapest Business Journal, OTP Bank va prelua 75,1% din actiunile bancii sarbe Zepter Banka .Contractul de vanzare a actiunilor a fost semnat din partea OTP de presedintele Laszlo Wolf, directorul pentru achizitii Miklos Nemeth si de Philips Zepter din partea Zepter Banka.
OTP Bank si-a depus oferta pentru preluarea Zepter Banka pe 24 februarie. Totalul activelor la finalul anului 2005 al Zepter Banka a fost de 76,70 milioane de euro, detinand astfel 1% din piata bancara sarba. Profitul dupa impozite a fost, tot la finele anului trecut de 0,62 milioane de euro.

Zepter Banka isi deserveste cei 52.000 de clienti prin intermediul a 17 sucursale, sase dintre ele fiind in Belgrad. OTP este deja prezenta in Serbia si Muntenegru prin Niska Banka, a carei achizitie a fost finalizata in cursul lunii martie.www.bankingnews.ro
- publicatie electronica specializata pe informatii financiar-bancareTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 690 ori