OTP Bank Romania a lansat serviciul de acceptare a cardurilor la plata comerciantilor

Marti, 16 Septembrie 2008, ora 12:30
1135 citiri
OTP Bank Romania a lansat serviciul de acceptare a cardurilor la plata comerciantilor

OTP Bank Romania a anuntat ca a lansat serviciul de acceptare a cardurilor la plata comerciantilor, prin intermediul aparatelor pentru plata cu cardul la comercianti. OTP Bank Romania a anuntat ca a lansat serviciul de acceptare a cardurilor la plata comerciantilor, prin intermediul aparatelor pentru plata cu cardul la comercianti.


Serviciul OTP Bank va accepta cardurile Visa si MasterCard ca mijloc de plata din partea clientilor.


"Dorim sa continuam dezvoltarea afacerii privind cardurile, intr-un ritm sustinut, astfel incat OTP Bank Romania sa devina unul dintre jucatorii importanti de pe piata romaneasca a cardurilor", a spus directorul executiv adjunct al diviziei de retail a OTP Bank Romania, Adrian Chichita.


Banca a emis peste 100.000 de carduri in cei doi ani de activitate pe piata romaneasca a cardurilor si ofera, in prezent, 16 tipuri de carduri de debit si de credit, care se adreseaza atat populatiei, cat si companiilor.


La aceasta oferta, se adauga si cardurile speciale adresate unor nise specifice de clienti, precum cardul cu dubla marca (co-branded) - OTP-MOL si cel pentru suporteri (affinity) - Affinity Hokey, dedicat sustinatorilor clubului sportiv Miercurea Ciuc.


Un alt tip de card lansat de OTP Bank este cardul de credit VISA Clasic Transparent.